Άρθρο Localit 12 Ιουνίου, 2021

Επαναλειτουργεί ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια στον Δήμο Δράμας

Στη Δράμα, επαναλειτουργεί κάθε Τετάρτη από 1η Ιουνίου από τις  9:00   έως και τις 13:00  ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια, που λειτουργεί στο χώρο του Κ.Η.Φ.Η. Δράμας (Χελμού 12.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας έχει συσταθεί για την υποστήριξη και την εξυπηρέτηση των ατόμων με προβλήματα μνήμης και Άνοια.

Τα  ραντεβού κλείνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στον τηλεφωνικό αριθμό (2521048023)  σε καθημερινή βάση  από τις 9:00  έως και τις 15:00  με τη ψυχολόγο του σταθμού Ραμφοπούλου Γεωργία . Στο Συμβουλευτικό Σταθμό γίνονται ψυχομετρικές δοκιμασίες (τεστ) για την άνοια .

Επιπλέον  εκτελούνται ατομικές συνεδρίες υποστήριξης φροντιστών με σκοπό τη Συμβουλευτική και την εκπαίδευση των ατόμων που φροντίζουν τους ασθενείς  με Άνοια.

Η προσέλευση των ενδιαφερομένων στο Σταθμό πραγματοποιείται μόνο εφόσον οι ενδιαφερόμενοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η προσέλευση γίνεται  σύμφωνα με την τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων και για την παροχή αυστηρά των προβλεπόμενων υπηρεσιών.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 27 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλιματιζόμενες αίθουσες για τον καύσωνα στο Δήμο Περιστερίου

Κλιματιζόμενες αίθουσες, διαθέτει ο Δήμος Περιστερίου για την προστασία της υγείας των δημοτών και ιδιαίτερα των…

Ρεπορτάζ 27 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Διονύσου: Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες- Πού μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες που επλήγησαν από την πυρκαγιά στη Σταμάτα

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τους πολίτες ότι χάρη στις προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και όλων…

Ρεπορτάζ 27 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλιματιζόμενοι χώροι στο Δήμο Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω ανακοινώνει, πως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, θα παραμείνουν ανοικτές οι κλιματιζόμενες αίθουσες του Πνευματικού…