Άρθρο Localit 21 Δεκεμβρίου, 2021

Εορταστικά πακέτα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Παύλου Μελά και παροχή δεκατιανού για παιδιά

Η μαγεία των Χριστουγέννων άγγιξε το Κοινωνικό Παντοπωλείο -Συσσίτιο του Δήμου Παύλου Μελά. Ο χώρος στολίστηκε από τα στελέχη της δομής και τις ζωγραφιές των  παιδιών των ωφελούμενων και δημιουργήθηκε έτσι η μαγική ατμόσφαιρα των ημερών.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής για άλλη μια χρονιά, ανέλαβε πρωτοβουλία και τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, οι ωφελούμενες οικογένειες του Παντοπωλείου παρέλαβαν μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα με μουσική και κεράσματα, εκτός από το καθορισμένο δέμα του μήνα, ένα εορταστικό πακέτο με προϊόντα και αγαθά για να στρώσουν το τραπέζι των Χριστουγέννων.

Ο Άγιος Βασίλης που επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά των ωφελούμενων, υπενθυμίζοντας με τον πλέον γιορτινό τρόπο ότι τα Χριστούγεννα πάντα θα είναι στην καρδιά ως η λαμπερή γιορτή της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

‘’Στηρίζω τα παιδιά’’: Παροχή δεκατιανού σε παιδιά πολυμελών οικογενειών από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, ανέλαβε  πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης παιδιών που οι γονείς τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στόχος είναι η ικανοποίηση βασικών αναγκών των παιδιών σχολικής ηλικίας με την παροχή πακέτου προϊόντων μακράς διάρκειας (δημητριακά, μπισκότα, κρουασάν, γάλατα, κεκάκια, ψωμί του τόστ, αλλαντικά, τυρί, κασέρι τυροπιτάκια κτλ, τσουρέκια, χυμούς, γλυκά, αλεύρι, ζάχαρη, μπάρες, κ.α.).

Οι εργαζόμενοι του Τμήματος  Πρόνοιας & Κοινωνικής  Αλληλεγγύης του Δήμου Παύλου Μελά , ανταποκρινόμενοι με αίσθημα ευθύνης, στα παιδιά και θέλοντας να χαρίσουν πολλά χαμόγελα και γλυκές γεύσεις, οργανώνουν τη δράση “στηρίζω τα παιδιά” από τον Νοέμβριο του 2020.

Η Αντιδήμαρχος Χαρά Αμανατίδου και οι κοινωνικοί επιστήμονες, έχοντας αφουγκραστεί  τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, λόγω της ανεργίας και της πανδημίας (covid 19), ανέλαβαν την  πρωτοβουλία και οργανώνουν  και πάλι τη δράση “στηρίζω τα παιδιά για τον μήνα Δεκέμβριο 2021”.

Μέλημά και αυτή τη φορά, όπως τονίζεται είναι, να ενισχυθούν πολυμελείς οικογένειες  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας αρωγούς επιχειρήσεις και ιδιώτες, καθιερώνοντας νέες δράσεις υλικής στήριξης των παιδιών και για το έτος 2022.

Τα προϊόντα συλλέχθηκαν από  χορηγίες εταιρειών και ιδιωτών στον νέο χώρο Αποθήκευσης και Διανομής Προϊόντων του Δήμου Παύλου Μελά με την ονομασία “Σημείο Προσφοράς και Εθελοντισμού”, στην οδό Αγγέλου Βλάχου 11, στη Νικόπολη και δόθηκαν με διακριτικότητα και ασφάλεια στους γονείς – κηδεμόνες των παιδιών .

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δύο νέες συμβάσεις για την κατασκευή Μονάδων Επεξεργασίας Αποβλήτων σε Χίο και Κεφαλονιά

Δύο νέες συμβάσεις για την κατασκευή Μονάδων Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΜΕΑ) στη Χίο και την Κεφαλονιά…

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα τοιχογραφία στο Βύρωνα για την προσφυγιά και την ειρήνη

Το 2ο Vyronas Street Art Festival του Δήμου Βύρωνα, έρχεται το επόμενο  Σαββατοκύριακο 28 &…

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το τρένο για το δρομολόγιο: «Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Σμύρνη! Οδηγός ο αριθμός 100! » ξεκινά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη

Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου προσκαλεί παιδιά ηλικίας 9-11 ετών να επιβιβαστούν στο τρένο για το…