Άρθρο Localit 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Ενισχύεται η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου

Τη χρηματοδότηση για τη συνέχιση και την ενίσχυση της λειτουργίας μια σημαντικής κοινωνικής δομής εξασφάλισε ο Δήμος Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, όπως  ενημερώνει, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, το Κέντρο Κοινότητας, ΚΕΜ, Παράρτημα ΡΟΜΑ εντάχθηκε στο πρόγραμμα Πρόγραμμα ΚΡΗΤΗ 2021-2027 και θα χρηματοδοτηθεί με 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η παράταση της λειτουργίας του μέχρι το 2025 ενώ παράλληλα θα μπορέσει να ενισχυθεί με κινητή μονάδα και πρόσθετο προσωπικό 15 ατόμων.

Παράλληλα, προσθέτει ότι στο τελικό στάδιο βρίσκεται και η εξασφάλιση της χρηματοδότησης για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου, καθώς και του Ξενώνα Γυναικών, ώστε και αυτές οι δυο δομές να συνεχίσουν απρόσκοπτα την πολύ σημαντική λειτουργία τους.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 04 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα εφαρμογή για κινητά αναδεικνύει πολιτισμό, ιστορία και ενδιαφέροντα περιβαλλοντικά στοιχεία των Δήμων Αλίμου, Καλλιθέας και Π. Φαλήρου

Μια έξυπνη εφαρμογή ηλεκτρονικού πολιτισμού, ηλεκτρονικού τουρισμού και ενίσχυσης βιώσιμης κινητικότητας, για κινητά και tablet,…

Ρεπορτάζ 04 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάργα: Παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι μελέτες για λιμενικά έργα

Παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας οι μελέτες που κατάρτισε η ανάδοχος εταιρία με χρηματοδότηση από…

Ρεπορτάζ 04 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέες στάσεις λεωφορείων σε 14 Κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας

Στέγαστρα στάσεων λεωφορείων, σε 14 κοινότητες, τοποθέτησε ο Δήμος Ελασσόνας για την εξυπηρέτηση των  επιβατών…