Άρθρο Localit 01 Δεκεμβρίου, 2016

Έκρηξη σε μεγάλο διυλιστήριο της βόρειας Ιταλίας

έκρηξη διυλιστήριοΈκρηξη σημειώθηκε σε μεγάλο διυλιστήριο της βόρειας Ιταλίας, έξω από την πόλη Παβία.

Ένα μεγάλο σύννεφο καπνού έχει υψωθεί στο ουρανό και οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους της περιοχής να μην βγουν από τα σπίτια τους.

Η ιταλική εταιρία υδρογονανθράκων Eni έκανε γνωστό ότι η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα βρίσκεται σε φάση κατάσβεσης.

Τα σχολεία της περιοχής αύριο πρόκειται να παραμείνουν κλειστά. Με βάση τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν έχουν προκληθεί προβλήματα στην υγεία των κατοίκων από τον καπνό.

Εκπρόσωποι του δήμου του Σανατζάρο Ντε Μπουργκόντι έκαναν γνωστό ότι η έκκλησή τους προς τους πολίτες να μείνουν μέσα στα σπίτια τους, νωρίτερα, έγινε για προληπτικούς λόγους.

Δυο εργαζόμενοι στο διυλιστήριο τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο: ο πρώτος υπέστη εγκαύματα, ο δεύτερος έχει ένα τραύμα στο γόνατο.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…

Εκτός Συνόρων 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση του Δημάρχου Ζακύνθου με τον Πρέσβη του Κατάρ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ζακύνθου, Γιώργο Στασινόπουλο, πραγματοποίησε ο Πρέσβης του Κράτους του Κατάρ στην…

Ρεπορτάζ 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας,…