Άρθρο Localit 01 Φεβρουαρίου, 2022

Δωρεάν εξέταση HIV & Ηπατίτιδας Β & C από την PRAKSIS, στον Δήμο Βριλησσίων

Κινητή Μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 από τις 11:00 – 14:00, στη Πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια.

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης σε συνεργασία με την PRAKSIS στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών και ιατρικών προγραμμάτων της για τη Δημόσια Υγεία, πραγματοποιεί κύκλο παρεμβάσεων με σκοπό το τρίπτυχο «ενημέρωση – πρόληψη – εξέταση» για τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

Η δράση υλοποιείται κάθε μήνα στην πόλη των Βριλησσίων μέσω κινητής μονάδας με την καθοδήγηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού (Γιατρούς, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Επιστήμονες).

O έλεγχος πραγματοποιείται ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού, με άμεσο αποτέλεσμα και απευθύνεται σε όλους (άνδρες και γυναίκες που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή)

Παράλληλα θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους/ες για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ελέγχου, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία Covid –19.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…

Ρεπορτάζ 10 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμοι σε όλη τη χώρα έστειλαν μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA)

Με συμβολικές φωταγωγήσεις δημαρχείων, δημόσιων κτιρίων και τοπόσημων, αλλά και με στοχευμένα μηνύματα ενημέρωσης και…