Άρθρο Localit 01 Φεβρουαρίου, 2022

Δωρεάν εξέταση HIV & Ηπατίτιδας Β & C από την PRAKSIS, στον Δήμο Βριλησσίων

Κινητή Μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 από τις 11:00 – 14:00, στη Πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια.

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης σε συνεργασία με την PRAKSIS στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών και ιατρικών προγραμμάτων της για τη Δημόσια Υγεία, πραγματοποιεί κύκλο παρεμβάσεων με σκοπό το τρίπτυχο «ενημέρωση – πρόληψη – εξέταση» για τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

Η δράση υλοποιείται κάθε μήνα στην πόλη των Βριλησσίων μέσω κινητής μονάδας με την καθοδήγηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού (Γιατρούς, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Επιστήμονες).

O έλεγχος πραγματοποιείται ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού, με άμεσο αποτέλεσμα και απευθύνεται σε όλους (άνδρες και γυναίκες που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή)

Παράλληλα θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους/ες για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ελέγχου, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία Covid –19.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες – Ακατάλληλα τέσσερα σπίτια, εκκενώνουν οι κάτοικοι

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται να  κηρυχθούν σήμερα οι Βούτες Νέα αυτοψία στις Βούτες και…

Ρεπορτάζ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι για τις ρηγματώσεις στις Βούτες του δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (28-4-2025) οι αυτοψίες στις Βούτες του δήμου Ηρακλείου,…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…