Άρθρο Localit 27 Ιουνίου, 2022

Δωρεάν διάθεση κάδων οικιακής χρήσης για τη συλλογή βιοαποβλήτων στο Δήμο Φλώρινας

Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με την ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, θα προχωρήσει στην  τοποθέτηση των καφέ κάδων, για τη συλλογή των βιοαποβλήτων, στην πόλη της Φλώρινας.

Για το λόγο αυτό καλεί τους κατοίκους  την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 και ώρα 10 π.μ. – 12 μ.μ,  στο Νέο Δημοτικό Πάρκο, για την δωρεάν παραλαβή των κάδων οικιακής χρήσης για τη συλλογή των βιοαποβλήτων στα νοικοκυριά, καθώς και για την αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τη διαχείριση των βιοαποβλήτων.

Ως βιοαπόβλητα θεωρούνται τα φρούτα, τα λαχανικά, το κρέας, τα ψάρια, τα ζυμαρικά, το ρύζι, τα όσπρια, το ψωμί, το κέικ, τα γλυκά, τα γαλακτοκομικά (τυρί, παχύρευστες κρέμες, γιαούρτι), τα αυγά (και τα τσόφλια), τα υπολείμματα και φίλτρα καφέ και τσαγιού αλλά και μικρές ποσότητες υπολειμμάτων κήπου (γκαζόν, φύλλα, μικρά κλαδιά, κλπ.).

«Η επιτυχία του προγράμματος εξαρτάται από όλους μας. Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, σε μια πολύ δύσκολη εποχή, και να συνδράμετε στην προσπάθεια του Δήμου μας για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων», τονίζει στη σχετική πρόσκληση.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 11 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χρώμα στα σχολεία του Δήμου Χανίων

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αισθητικής αναβάθμισης στους αθλητικούς χώρους σε προαύλια των σχολικών μονάδων…

Βιώσιμες Πόλεις 11 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Η.Ν. Ψαρών: “Ψαρεύουμε” τα σκουπίδια – Προστατεύουμε το θαλάσσιο πλούτο μας

Δίωρη Εθελοντική Δράση καθαρισμού του βυθού στο λιμάνι του, διοργανώνει ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών…

Βιώσιμες Πόλεις 11 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Εργασίες για την αρχιτεκτονική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του κεντρικού πεζόδρομου του Βελεστίνου, βρίσκονται  σε εξέλιξη…