Άρθρο Localit 06 Ιουνίου, 2023

Δωρεάν αξιολόγηση σχολικής ετοιμότητας στην Ηγουμενίτσα

Νέα δράση αξιολόγησης «Σχολικής Ετοιμότητας» για παιδιά που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α΄Δημοτικού το επόμενο σχολικό έτος, θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο 10 Ιουνίου,στο Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον της πόλης.

Πρόκειται για τη δεύτερη δράση που υλοποιείται  από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών Ελλάδος, (ΣΕΛΛΕ)μετά το μεγάλο ενδιαφέρον για ραντεβού των γονέων.

Η προηγούμενη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 27 Μαΐου, στην οποία τα μέλη του ΣΕΛΛΕ στη Θεσπρωτία, Χριστίνα Βέρμπη και Αναστάσιος Μώκας, αξιολόγησαν τις απαραίτητες δεξιότητες των παιδιών που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού κατά το επόμενο σχολικό έτος και παράλληλα έδωσαν τις  κατάλληλες οδηγίες και κατευθύνσεις στους γονείς ώστε να προετοιμάσουν κατάλληλα τα παιδιά για την ομαλή ένταξή τους στο νέο τους σχολικό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό οι διοργανωτές καλούν τους γονείς που τυχόν επιθυμούν και δεν πρόλαβαν να κλείσουν ραντεβού αξιολόγησης σχολικής ετοιμότητας των παιδιών τους, να καλούν εκ νέου στο τηλ. του ΚΕΠ Υγείας 2665361118 για ραντεβού.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας θα συνεχίσει με δράσεις να βρίσκεται δίπλα στον δημότη με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σταθερά παραμένουν το 2024 τα ανταποδοτικά τέλη στον Δήμο Ζίτσας

Σταθερά, χωρίς καμία αύξηση, διατηρούνται για ακόμη μία χρονιά τα δημοτικά ανταποδοτικά τέλη στο Δήμο…

Ρεπορτάζ 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο Αττικής: Τριπλασιάστηκαν τα ποσοστά ανακύκλωσης ρούχων σε 3 χρόνια

Ανοδική πορεία στην ανακύκλωση σημείωσε για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, τριπλασιάζοντας το…

Ρεπορτάζ 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατερίνη: Το ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου στη συνεδρίαση της ΕΤΑΠ

Το Ετήσιο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κατερίνης για το έτος 2024, συζητήθηκε στην 1η…