Από Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, διπλασιάζεται από 6 σε 12 βράδια η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παροχών του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 στους δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας ‘Αννας Ευβοίας, στο πλαίσιο των μέτρων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη στήριξη των πολιτών και των επιχειρήσεων που επλήγησαν κατά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, κατόπιν της δημοσίευσης της ΚΥΑ 60780/16.8.2021 (ΦΕΚ B’ 3847/18.08.2021).
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 31 Ιουλίου 2022 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων του Οργανισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως τις 30 Ιουνίου 2022, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr, με κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-koinonikou-tourismou.
Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και παροχές → Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos.
23 Αυγούστου, 2021
Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού στους δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Ευβοίας
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ετικέτες
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Ενδιαφέρουν
17 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν εκπαιδευτική υποστήριξη μαθητών από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού υλοποιεί δύο προγράμματα δωρεάν εκπαιδευτικής υποστήριξης για τη νέα σχολική χρονιά 2026-2027,…
Ρεπορτάζ
15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών
Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…
Ενδιαφέρουν
15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αθηναίων: Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων συνεχίζει τη λειτουργία του και για το σχολικό έτος…