Άρθρο Localit 10 Αυγούστου, 2017

Διώροφο λεωφορείο έπεσε πάνω σε ένα κατάστημα στο νότιο Λονδίνο -τραυματίστηκαν επιβάτες

Διώροφο λεωφορείο έπεσε σήμερα το πρωί στη πρόσοψη ενός καταστήματος πώλησης κουζινών στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να τραυματιστούν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Ο οδηγός διακομίστηκε σε νοσοκομείο του νότιου Λονδίνου ενώ πολλοί επιβάτες έλαβαν ιατρική βοήθεια επιτόπου από τα ασθενοφόρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δύο επιβάτες παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα στο λονδρέζικο λεωφορείο με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα, διευκρινίζεται στην αστυνομική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 06:55 (08:55 ώρα Ελλάδας) σε δρόμο με πυκνή κυκλοφορία της περιοχής Μπάτερσι.

Οι υπηρεσίες ασθενοφόρων ανέφεραν από την πλευρά τους ότι παρείχαν ιατρική φροντίδα σε έξι ανθρώπους.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη διαλυμμένη πρόσοψη του καταστήματος, με τη βιτρίνα να έχει γίνει θρύψαλα και τις υπηρεσίες βοήθειας γύρω από λεωφορείο.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Εκτός Συνόρων 09 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας τίμησε την Παιδική-Νεανική Χορωδία «Άγ. Σπυρίδων»

Την Παιδική-Νεανική Χορωδία «Άγ. Σπυρίδων» τίμησε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, αναγνωρίζοντας τη…