Άρθρο Localit 12 Ιανουαρίου, 2018

Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης: “Στη βιβλιοθήκη έχουμε θέμα”

Με τίτλο «στη βιβλιοθήκη έχουμε θέμα», ξεκινά ο νέος κύκλος προγραμμάτων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, από αυτό το μήνα έως και το Μάιο.

Το θέμα του Ιανουαρίου είναι οι «ερωτήσεις». Ξεκινάμε τον καινούργιο χρόνο με έναν κατάλογο ερωτήσεων προς τον εαυτό μας που αναζητούν απαντήσεις. Μαθαίνουμε τεχνικές για να ρωτάμε έτσι ώστε να παίρνουμε τις πιο ολοκληρωμένες απαντήσεις, διαβάζουμε και απαντάμε ερωτήσεις από λογοτεχνικά βιβλία.

Οι ημερομηνίες δράσεων είναι οι 16, 18, 23 και 25 Ιανουαρίου, ώρες 18:00-19:30. Η συμμετοχή του κάθε παιδιού δεν είναι υποχρεωτική και στις τέσσερις συναντήσεις, παρόλο που το προτείνουμε για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Δηλώσεις  συμμετοχής στη γραμματεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης στο 2551089690.

Στο παρακάτω link οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τα αφιερώματα  που θα κάνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, για τα παιδιά τους πρώτους μήνες του 2018, ακολουθώντας τις προτάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, η οποία συντονίζει το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

https://network.nlg.gr/stis-vivliothikes-kathe-mina-echoum…/

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 07 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του ΣΜΕΔΕΚΕΜ ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Μελετητών Δημοσίων…

Με μια ματιά 07 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα Ψαρά στο επίκεντρο του ελληνικού σκακιού με το Psara Chess Days

Το 75ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού έχει ήδη ξεκινήσει στον Δήμο Ηρωικής Νήσου Ψαρών, στο…

Με μια ματιά 02 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Άθληση για Όλους» στον Δήμο Λαμιέων

Ο Δήμος Λαμιέων συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά στα προγράμματα «Άθληση για Όλους» της Γενικής…