Άρθρο Localit 02 Απριλίου, 2021

Δήμος Σερρών: Απαλλαγή από το ημερήσιο ανταποδοτικό τέλος των πωλητών λαϊκών αγορών για το διάστημα του lockdown

Την απαλλαγή από την καταβολή του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους των επαγγελματιών και παραγωγών πωλητών για τις λαϊκές αγορές στις οποίες δεν συμμετείχαν εξαιτίας των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19 αποφάσισε ομόφωνα,  το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών στην τελευταία του συνεδρίαση.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Μισιρλής κατά την εισήγησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, οι παραγωγοί και κυρίως οι πωλητές βιομηχανικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές υπέστησαν σοβαρό πλήγμα εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά τη διάρκεια του 2020.

«Η Δημοτική Αρχή στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών, οι οποίοι επλήγησαν από την πανδημία. Προς την κατεύθυνση αυτή, προχωρήσαμε από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς στη λειτουργία της παράλληλης λαϊκής αγοράς στο πρώην στρατόπεδο Παπαλουκά. Πιστεύουμε ότι με την απόφαση για την απαλλαγή από την καταβολή του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους για το χρονικό διάστημα, που οι λαϊκές αγορές λειτουργούσαν με περιορισμούς συμβάλλουμε σημαντικά στην ανακούφιση των παραγωγών και των επαγγελματιών πωλητών», υπογράμμισε ο κ.Μισιρλής.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δύο νέες συμβάσεις για την κατασκευή Μονάδων Επεξεργασίας Αποβλήτων σε Χίο και Κεφαλονιά

Δύο νέες συμβάσεις για την κατασκευή Μονάδων Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΜΕΑ) στη Χίο και την Κεφαλονιά…

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα τοιχογραφία στο Βύρωνα για την προσφυγιά και την ειρήνη

Το 2ο Vyronas Street Art Festival του Δήμου Βύρωνα, έρχεται το επόμενο  Σαββατοκύριακο 28 &…

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το τρένο για το δρομολόγιο: «Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Σμύρνη! Οδηγός ο αριθμός 100! » ξεκινά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη

Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου προσκαλεί παιδιά ηλικίας 9-11 ετών να επιβιβαστούν στο τρένο για το…