Άρθρο Localit 25 Ιουλίου, 2024

Δήμος Πατρέων: Οικίσκος – Παρατηρητήριο στην Αρόη για τους Πυροσβέστες

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πατρέων, τοποθέτησε νωρίς σήμερα το πρωί στην Αρόη (κεραίες), έναν οικίσκο – παρατηρητήριο για τους πυροσβέστες που πραγματοποιούν βάρδιες – περιπολίες, για την προστασία της περιοχής, την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση πυρκαγιάς.

Στις εργασίες τοποθέτησης, ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Αναστασίου και ο Διοικητής του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού, Αντιπύραρχος Γιώργος Κολοκοτσάς.

Το φυλάκιο – παρατηρητήριο, που δωρίστηκε  στην Πυροσβεστική από τον Δήμο, θα συμβάλλει στην εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών παραμονής κι εξυπηρέτησης των αναγκών για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που σταθμεύουν σε 24ωρη βάση εκεί.

Υπενθυμίζεται, ότι και ο Δήμος Πατρέων, η Πολιτική του Προστασία, οι εργαζόμενοι του Δήμου αλλά και οι εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας, βρίσκονται όλες αυτές τις μέρες σε πλήρη ετοιμότητα, λόγω του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 26 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ υπουργείου Τουρισμού, δήμου Ιωαννιτών και δήμου Βορείων Τζουμέρκων

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Τουρισμού και των δήμων Ιωαννιτών και Βορείων Τζουμέρκων, για την…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμική συμμετοχή στον 11ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου – Διακρίθηκαν ελαιόλαδα απ’ όλο το νησί

Ολοκληρώθηκε ο 11ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου στον οποίο διακρίθηκαν ελαιόλαδα απ’ όλο το νησί. Αξιολογήθηκαν…

Ρεπορτάζ 21 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΕΝΠΕ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των περιφερειών

Δημήτρης Παπαστεργίου: «Με το Perifereies.gov.gr γίνεται πράξη το όραμα για μια Ελλάδα ψηφιακά αποτελεσματική, όπου…