Άρθρο Localit 11 Οκτωβρίου, 2021

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Ξεκινούν οι αιτήσεις για την προσωρινή φιλοξενία των πληγέντων από το σεισμό σε οικίσκους

Ξεκινά από την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, η υποβολή αιτήσεων από τους σεισμόπληκτους που επιθυμούν να στεγαστούν στους προκατασκευασμένους οικίσκους, οι πρώτοι από τους οποίους έχουν ήδη εγκατασταθεί στο Αρκαλοχώρι και στη Βόνη, όπως έκανε γνωστό ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας . Η πρώτη φάση υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 14.30.

Προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης αποτελεί ο αιτών/ουσα:  1) να είναι ιδιοκτήτης/τρια σε πληγείσα κατοικία που έχει κριθεί ακατάλληλη από τις αρμόδιες αρχές ή η πληγείσα κατοικία να του έχει παραχωρηθεί νόμιμα, β) να είναι η κύρια κατοικία του/της, γ) να μην έχει εναλλακτική λύση διαμονής.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα τρία δημοτικά καταστήματα Αρκαλοχωρίου, Θραψανού και Καστελλίου (από ώρα 08.00-14.30) και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν μαζί με την αίτηση το Δελτίο Ταχείας Αυτοψίας κτιρίου (κίτρινο χρώμα) καθώς και Δελτίο Ταυτότητας Αιτούντος ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…

Ρεπορτάζ 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλλική Σκάλα Λαυρίου: Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η αποκατάσταση

Εξασφαλίστηκε Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας Μεταλλείων Λαυρίου – Σημαντικό βήμα ανάδειξης της…