Άρθρο Localit 22 Μαρτίου, 2024

Δήμος Λαρισαίων: Σε λειτουργία παιδιατρικό ιατρείο – Δωρεάν υπηρεσίες για παιδιά ανασφάλιστων και οικονομικά ευάλωτων πολιτών

Τη λειτουργία παιδιατρικού ιατρείου, το οποίο παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε ανασφάλιστους και οικονομικά ευάλωτους πολίτες για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών τους, ανακοίνωσε ο δήμος Λαρισαίων.

«Κύρια προτεραιότητά μας είναι η παροχή υπηρεσιών στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες. Η έναρξη λειτουργίας του παιδιατρικού ιατρείου είναι ένα σημαντικό βήμα στην υλοποίηση του σχεδιασμού μας για την υγεία, σε ένα πλαίσιο κοινωνικής πολιτικής που θέλουμε να εφαρμόσουμε.

Το παιδιατρικό ιατρείο παρέχει δωρεάν ιατρική φροντίδα στα παιδιά των οικογενειών που πλήττονται οικονομικά. Στα επόμενα βήματα, προς αυτή την κατεύθυνση, περιλαμβάνεται και η παροχή υπηρεσιών από άλλες ιατρικές ειδικότητες, με στόχο να καλυφθούν, με ολιστικό τρόπο, οι ανάγκες υγείας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων», υπογραμμίζει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας, Παναγιώτης Δαλαμπύρας, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου ιατρείου.

Το παιδιατρικό ιατρείο θα λειτουργεί υπό την ευθύνη του Τμήματος Υγείας και Πρόληψης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, στο Δημοτικό Πολυϊατρείο (Ηρ.Πολυτεχνείου & 23ης Οκτωβρίου 119), κατά τις εξής ημέρες και ώρες: Δευτέρα 12:00-14:00, Πέμπτη 11:00-13:00 και Παρασκευή 11:00-13:00.

Για πληροφορίες και ραντεβού, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2410.233.430.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 17 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχίζουν οι εγγραφές και επανεγγραφές στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αχαρνών

Από την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαΐου, ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών νηπίων και βρεφών,…

Ενδιαφέρουν 17 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεσσαλία: Μηνύσεις κατά υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, πρώην περιφερειάρχη, δημάρχων και Δασαρχείου για καταστροφή περιουσιών στις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023

Ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων, των οποίων η περιουσία καταστράφηκε από τα νερά της Κάρλας, κατέθεσαν μήνυση κατά…

Ενδιαφέρουν 17 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επεκτείνεται το δίκτυο βυθιζόμενων κάδων στο Αιγάλεω

Νέους βυθιζόμενους κάδους συλλογής οικιακών απορριμμάτων, τοποθέτησε ο Δήμος Αιγάλεω, σε σημεία της πόλης όπου…