Άρθρο Localit 28 Φεβρουαρίου, 2022

Δήμος Διονύσου: Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος Μνήμης για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Δράση Προληπτικού Ελέγχου Μνήμης για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Διονύσου θα πραγματοποιηθεί , την Πέμπτη 10 Μαρτίου από τις 09:00 έως τις 12:00 στο Δημοτικό Πολυϊατρείο (Κοιμήσεως Θεοτόκου 26 – 28, Άγιος Στέφανος).

Η δράση που διοργανώνεται από το   Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου, σε συνεργασία με τον ΌΜΙΛΟ ΆΚΤΙΟΣ και το ΝΠΔΔ ΕΣΤΙΑ θα υλοποιηθεί στα πλαίσια της έγκαιρης πρόληψης της Άνοιας.

Η Άνοια πλήττει σχεδόν 50 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, ενώ εκτιμάται ότι το 2050 θα νοσούν με Άνοια 131 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, δημιουργώντας αρνητικές συνέπειες τόσο για το κάθε άτομο που νοσεί και το οικείο περιβάλλον του, όσο και για την ευρύτερη οικονομία.

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας για τον Covid 19. Υπενθυμίζεται ότι:

α. είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά τη διάρκεια της δράσης

β. για την πραγματοποίηση των προκαθορισμένων ραντεβού είναι απαραίτητη η επίδειξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού, (και μετά την έλευση των 14 ημερών από την τρίτη δόση)  νόσησης (με ημερομηνία διάγνωσης έως και 90 ημέρες πριν) ή rapid test (48 ωρών από την διενέργεια του)

Για τον προγραμματισμό των ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του πολυϊατρείου 2106217830 υπ. κ. Μαρουλάκη Ζωής, καθημερινά από τις 8:00 έως τις 14:00.

Κάθε ραντεβού θα έχει χρονική διάρκεια περίπου δεκαπέντε λεπτά και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τον διαγνωστικό έλεγχο θα πραγματοποιήσει εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του ΟΜΙΛΟΥ «ΑΚΤΙΟΣ».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στ. Αγγελούδης για ανάπλαση ΔΕΘ: Δεν γίνεται κάθε οκτώ μήνες Υπερταμείο και Κεντρική Διοίκηση να αυξάνουν με μεγάλη ευκολία το κόστος ανάπλασης

Σε θέματα της επικαιρότητας, όπως η ανάπλαση της ΔΕΘ και τα συλλαλητήρια για τα 57…

Ρεπορτάζ 10 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το 5G ξαναγράφει τους κανόνες της ζωής στις πόλεις διεθνώς

Επενδύσεις τρισεκατομμυρίων – Η περίπτωση του Ελληνικού Μέχρι το 2050, σχεδόν το 70% του παγκόσμιου…

Ρεπορτάζ 07 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ -Έκπτωτη η δήμαρχος Κασσάνδρας – Τι λέει η ίδια και τα επόμενα νομικά βήματα

Την πειθαρχική ποινή της έκπτωσης από το αξίωμα της δημάρχου Κασσάνδρας Αναστασίας Χαλκιά, γνωμοδότησε το…