Άρθρο Localit 16 Δεκεμβρίου, 2021

Δήμος Χαλανδρίου – Μείωση μισθωμάτων σχολικών κυλικείων και το 2021-2022

Σε μείωση των μισθωμάτων των σχολικών κυλικείων κατά 40% και τη σχολική χρονιά 2021 – 2022, προχωρά ο Δήμος Χαλανδρίου, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των υπευθύνων των κυλικείων όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,.

Όπως σημειώνει σχετικά, αναγνωρίστηκε ότι, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας και των δυσμενών επιδημιολογικών δεδομένων στην Αττική, ο κύκλος εργασιών των σχολικών κυλικείων και στα σχολεία του Δήμου Χαλανδρίου, έχει μειωθεί δραματικά.

Η μείωση των μισθωμάτων θα ισχύσει από την 1 Ιανουαρίου 2022.

«Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την πανδημία. Η εισήγησή μας για ελάφρυνση των εκμισθωτών σχολικών κυλικείων και την τρέχουσα σχολική χρονιά, που έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο, επαναβεβαιώνει την πολιτική μας βούληση να συνδράμουμε όσους πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας», σημείωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Ιωάννα Αθανασάτου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…