Άρθρο Localit 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Δήμος Αθηναίων: Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία της ομάδας street work του ΚΥΑΔΑ

«Η λειτουργία της ομάδας street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ) θα συνεχιστεί απρόσκοπτα», τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή φημολογίες περί του αντιθέτου που κυκλοφόρησαν σε μερίδα του Τύπου.

Και αυτό, διευκρινίζει ο δήμος, επειδή «η σημερινή διοίκηση έχει εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους» καθώς η χρηματοδότηση που είχε προβλεφθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) του δήμου «ήταν ανεπαρκής για να καλύψει τις ανάγκες του συνόλου του έτους 2024».

Επισημαίνει ότι με τους νέους πόρους διασφαλίζεται τόσο οι ολοκλήρωση του έργου κατά το 2024 όσο και η συνέχισή του το 2025 καθώς αναγνωρίζει τη σημασία του street work «και όλων των κοινωνικών έργων, ως αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής πολιτικής μας», όπως σημειώνει.

Τέλος ο δήμος ενημερώνει ότι καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την αύξηση των πόρων που είχαν διατεθεί στην ΟΧΕ το 2023. «Με ανακατανομή και ενίσχυση των διαθέσιμων πόρων, στοχεύουμε στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ευάλωτους συμπολίτες μας, ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις κοινωνικές ανάγκες της πόλης μας με υπευθυνότητα και ευαισθησία», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η νέα σύνθεση της Κυβέρνησης – Ποιοι υπουργοί μένουν εκτός

Ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της κυβέρνησης  ενώ η ορκωμοσία των νέων μελών θα πραγματοποιηθεί αύριο…

Ρεπορτάζ 13 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκη για το Μάτι: Ενοχή για 12 κατηγορούμενους ζήτησε η Εισαγγελέας

Την ενοχή 12 κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων στελέχη της Πυροσβεστικής, η τότε Περιφερειάρχης, ο τότε…

Ρεπορτάζ 13 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προτάσεις για το Ολοκληρωμένο Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης της Κρήτης παρουσίασε ο δήμαρχος Χερσονήσου

Την ανάγκη για την κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης της Κρήτης, αλλά και την…