Άρθρο Localit 25 Φεβρουαρίου, 2016

Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Είναι η στιγμή της μεγάλης ευθύνης»

Δ. Αβραμόπουλος“Είναι η στιγμή της μεγάλης ευθύνης” δήλωσε, προσερχόμενος στο Συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο Έλληνας επίτροπος χαρακτήρισε “κρίσιμη” τη σημερινή συνάντηση, ενώ υπογράμμισε πως “αυτή τη στιγμή κινδυνεύει η ενότητα της Ένωσης, κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές”.

“Όλους αυτούς τους μήνες δουλέψαμε σκληρά και πήραμε κοινές αποφάσεις. Είναι ώρα να δώσουμε αποτελέσματα. Μοναχικές πρωτοβουλίες δεν οδηγούν πουθενά. Ελπίζω και προσβλέπω ότι οι υπουργοί σήμερα θα ανταποκριθούν συλλογικά και ενωμένοι στο κάλεσμά μου. Είναι η στιγμή της μεγάλης ευθύνης. Και ο χρόνος δεν είναι πια μαζί μας. Μας μένουν δέκα μέρες μέχρι τις 7 Μαρτίου” επισήμανε ο Δ. Αβραμόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22η ΔΕΒΘ: Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του κόσμου του βιβλίου

Από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2026 θα πραγματοποιηθεί η 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου…

Ρεπορτάζ 06 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Τήνου: Δομή κοινωνικής κατοικίας για στέγαση δημοσίων λειτουργών

Σημαντική χρηματοδότηση ύψους 2,93 εκατ. ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Τήνου για την επανάχρηση του ακινήτου…

Ευρωπαϊκά 04 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κωνσταντίνος Κουκάς: Ο ρόλος των εκλογικών παρατηρητών κλειδί για τη δημοκρατία

Τον κρίσιμο ρόλο της εκλογικής παρατήρησης για την ενίσχυση της δημοκρατίας ανέδειξε ο Κωνσταντίνος Κουκάς,…