Άρθρο Localit 24 Μαΐου, 2018

Διεθνές συνέδριο για τον αγροδιατροφικό τομέα, τις νέες τεχνολογίες ,την επιχειρηματικότητα και την τοπική ανάπτυξη στις Σέρρες

Διεθνές συνέδριο με θέμα «Αγροδιατροφικός τομέας-Νέες τεχνολογίες-Επιχειρηματικότητα και Τοπική Ανάπτυξη»  ξεκινά σήμερα Πέμπτη 24 Μαΐου, στις Σέρρες. Διοργανώνεται από το Δήμο της περιοχής και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Το συνέδριο, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν σήμερα στις 7.00 το απόγευμα, θα ολοκληρωθούν, την Κυριακή 27 Μαΐου.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, οι οποίοι θα αναπτύξουν σημαντικά θέματα όπως , αγροτροφικός τομέας και ανάπτυξη τοπικής οικονομίας, Δασοπολιτικά Μέτρα για την ανάπτυξη της Περιφέρειας, η ασφάλεια τροφίμων ως Παγκόσμιο Δημόσιο Αγαθό, χρηματοοικονομική ανάλυση γεωργικής επιχείρησης, το Επιχειρηματικό Περιβάλλον στις αγροτικές περιοχές του Νομού Σερρών, οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον αγροδιατροφικό τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας κ.α .

“Ο Δήμος Σερρών επενδύει στη γνώση και στηρίζει τον πρωτογενή τομέα . Οι συμπολίτες μας που ασχολούνται επαγγελματικά με τη γη οφείλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στον τομέα τους, και να γίνονται πιο ανταγωνιστικοί. Η ευλογημένη σερραϊκή γη μπορεί να μας θρέψει όλους, όπως το έκανε εδώ και πολλές δεκαετίες, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις σημερινές απαιτήσεις», δήλωσε ο δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 09 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ημερίδα στην ΚΕΔΕ του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες: «Προσαρμογή στη Νέα Πραγματικότητα – Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή»

Στη κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων της ΚΕΔΕ, φιλοξενήθηκε η Ημερίδα  του «Δικτύου Πόλεων με Λίμνες», με…

Ενδιαφέρουν 09 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τεχνικός έλεγχος Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας στον Δήμο Διονύσου τη Δευτέρα 12/12

Τεχνικός έλεγχος και δοκιμαστική ήχηση, 8 ηλεκτροκίνητων και 8 χειροκίνητων σειρήνων συναγερμού, θα πραγματοποιηθεί στον…

Ενδιαφέρουν 09 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεισφορά τροφίμων για το «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους» του Δήμου Σκύδρας

Στο πνεύμα και στο κλίμα των Αγίων Ημερών και στο πλαίσιο της στήριξης των ευάλωτων…