Άρθρο Localit 13 Μαΐου, 2017

Διαχειριστικός έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου για ανύπαρκτα έργα στην πρώην νομαρχία Γρεβενών

Τη διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στη διαχείριση της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών (ήδη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών) για το χρονικό διάστημα 2007- 2010 αποφάσισε η πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ανδρονίκη Θεοτοκάτου.

Η απόφαση της ανώτατης ελεγκτικής αρχής του κράτους ήρθε μετά τις καταγγελίες του περιφερειακού συμβούλου της Π.Ε Γρεβενών Αντώνη Δασκαλόπουλου για αναθέσεις έργων από την τότε νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Γρεβενών που ενώ πληρώθηκαν δεν έγιναν, καθώς και για μελέτες που εκπονήθηκαν από την Αναπτυξιακή Γρεβενών για λογαριασμό της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης όπως η μελέτη της ΒΙΠΕ Γρεβενών που πληρώθηκε 800.000 ευρώ και που έως σήμερα αγνοείται η τύχη της.

Έχουν οριστεί οι ελεγκτές που θα πραγματοποιήσουν τον έλεγχο, οι οποίοι θα προβούν σε καταλογισμούς ποσών στους υπεύθυνους, όπου διαπιστώσουν ότι υπάρχει ζημία του δημοσίου ενώ σε χρονικό διάστημα έξι μηνών θα πρέπει να έχουν παραδώσει το πόρισμα στην αρμόδια Αρχή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 03 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με σεβασμό και συγκίνηση τιμήθηκαν τα 82 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη

Με επίκεντρο τη μνήμη των 149 θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου…

Ενδιαφέρουν 02 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2026 στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων που απευθύνονται σε…

Ενδιαφέρουν 01 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόσκληση του Δήμου Σκύδρας σε συγγραφείς και δημιουργούς

Ο Δήμος Σκύδρας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την καταγραφή των τοπικών συγγραφέων και των βιβλίων…