Άρθρο Localit 09 Ιανουαρίου, 2024

Χιονίζει στο Πήλιο

Χιονίζει στο Πήλιο και στα Χάνια το χιόνι έχει φτάσει τα 5 εκατοστά, χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα στον δρόμο Βόλου-Ζαγοράς.

Η χιονόπτωση είναι πιο έντονη στην κορυφή του Πηλίου και στο χιονοδρομικό κέντρο στις Αγριόλευκες όπου το χιόνι έφθασε τα 10 εκατοστά και το θερμόμετρο, στις 11:00, έδειξε -2 βαθμούς Κελσίου στα Χάνια και -4 στο χιονοδρομικό τους, όπου επικρατούν και ισχυροί άνεμοι.

Στην πόλη του Βόλου βρέχει και η θερμοκρασία είναι 8 βαθμοί Κελσίου.

Από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, τονίζεται: «Συστήνουμε στους συμπολίτες μας να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, και για τη δική τους προστασία αλλά και για να διευκολύνουν το έργο των συνεργείων του δήμου, που βρίσκονται σε ετοιμότητα για να παρέμβουν αν τούτο απαιτηθεί».

Στις Σποράδες δεν υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα παρά μόνο ισχυροί άνεμοι και για αυτόν τον λόγο δεν εκτελέστηκαν σήμερα τα δρομολόγια των οχηματαγωγών από το λιμάνι του Βόλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…