Άρθρο Localit 04 Ιουνίου, 2024

Χερσόνησος: Ξεκίνησε η ναυαγοσωστική κάλυψη στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου

Εξασφαλίστηκε η παρουσία ναυαγοσωστών από την 1η Ιουνίου, στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Χερσονήσου, μετά την  υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Θεμάτων, Εμμανουήλ Πλευράκη και το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου, παρουσία του Δημάρχου Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη.

Ο Δήμος Χερσονήσου βρίσκεται σε ετοιμότητα ναυαγοσωστικής κάλυψης για την τρέχουσα τουριστική περίοδο και έχει διασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις που προκύπτουν από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και αφορούν στην προστασία των λουόμενων.

Κάθε ναυαγοσώστης είναι εφοδιασμένος με τον προβλεπόμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και η υπηρεσία της ναυαγοσωστικής κάλυψης παρέχεται ανελλιπώς σε καθημερινή βάση, επτά ημέρες την εβδομάδα για τέσσερις μήνες, από 1η Ιουνίου,  μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 07 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέος θεσμός επιβράβευσης της εκπαιδευτικής αριστείας από τον Δήμο Σοφάδων

Ο Δήμος Σοφάδων καθιερώνει έναν νέο μόνιμο θεσμό αναγνώρισης και επιβράβευσης της εκπαιδευτικής αριστείας, με…

Ρεπορτάζ 07 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Κοζάνης με τον Υπουργό Αθλητισμού για την αναβάθμιση του ΔΑΚ Κοζάνης

Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Γιάννης Κοκκαλιάρης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού…

Ρεπορτάζ 05 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προχωρά το έργο αναβάθμισης της Μαρίνας στην Πάτρα

Η αναβάθμιση της Μαρίνας στην Πάτρα προχωρά με την άφιξη των νέων πλωτών εξεδρών, οι…