Άρθρο Localit 06 Φεβρουαρίου, 2023

Χανιά: Προβλήματα από την κακοκαιρία

Προβλήματα κυρίως σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου, καθώς και στη λειτουργία σχολείων, προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει και την περιοχή των Χανίων.

Κατά την διάρκεια της νύκτας έκλεισαν από την χιονόπτωση σημεία των οδικών αξόνων προς Ομαλό, Σφακιά, Πρασσέ, Σέμπρωνα, Πέτρα Σελί με τα μηχανήματα να βρίσκονται στα σημεία για άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Κλειστά είναι σήμερα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκειο Παλαιόχωρας και ΕΠΑΛ) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.

Στον Δήμο Χανίων κλειστά είναι το δημοτικό σχολείο Κατοχωρίου (Κεραμειών) και το νηπιαγωγείο Κεραμειών.

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοίνωσε ότι θα παραμείνουν κλειστά το νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο Έλους και ο Δήμος Πλατανιά ανακοίνωσε ότι κλειστά θα είναι το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Σκινέ – Φουρνέ. Στα Σφακιά κλειστά είναι το νηπιαγωγείο Ασκύφου, το γυμνάσιο και το λύκειο Χώρας Σφακίων, ενώ κλειστά είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, στον Δήμο Αποκορώνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Νέες «έξυπνες» διαβάσεις για μεγαλύτερη οδική ασφάλεια

Ο Δήμος Βριλησσίων προχώρησε σε παρεμβάσεις ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, με την εγκατάσταση νέων «έξυπνων»…

Ρεπορτάζ 06 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22η ΔΕΒΘ: Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του κόσμου του βιβλίου

Από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2026 θα πραγματοποιηθεί η 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου…