Άρθρο Localit 15 Σεπτεμβρίου, 2023

Χανιά: Περισσότερες από 80 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας αποστέλλονται στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Περισσότερες από 80 παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα από τον Δήμο Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας σε μία πράξη συμπαράστασης προς τους πληγέντες των πρόσφατων καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία.

Μεταξύ των ειδών, που συγκεντρώθηκαν περιλαμβάνονται κλινοσκεπάσματα και λευκά είδη, σκηνές, υπνόσακοι, ιατρικά είδη και είδη φαρμακείου, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικά είδη, αντικείμενα για ηλικιωμένους, τρόφιμα, καθαριστικά είδη, θερμός, φανάρια χειρός, κ.α.

Στο γήπεδο Περιβολίων, όπου και πραγματοποιήθηκε η δράση, η οποία ξεκίνησε από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Ο κ. Σημανδηράκης εξήρε το αίσθημα αλληλεγγύης και τη συγκινητική ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Δήμου. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε από καρδιάς τόσο το προσωπικό των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου όσο και τους εθελοντές, που συνέδραμαν σημαντικά στην οργάνωση και την αποστολή της βοήθειας και τόνισε πως ο Δήμος Χανίων θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων.

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, τόνισε ότι είναι καθήκον μας να συνεισφέρουμε στους συμπολίτες μας. Μάλιστα, η κα. Ζερβουδάκη ευχαρίστησε ιδιαιτέρως όλους όσοι λειτούργησαν συλλογικά, μέσω φορέων, ενώσεων και συλλόγων, καθώς και τις μεμονωμένες περιπτώσεις συμπολιτών μας, που θεώρησαν υποχρέωσή τους την προσφορά βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 21 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λειτουργία ιατρείου διακοπής καπνίσματος στον Δήμο Σερρών

Ξεκινάει από αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου, η λειτουργία ιατρείου διακοπής καπνίσματος, στο ΚΕΠ Υγείας –…

Ρεπορτάζ 21 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάτα: Δημόσια διαβούλευση για την Ο.Χ.Ε. Ταϋγέτου στην Αλαγονία

Εκδήλωση με αντικείμενο την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) για τον Ταΰγετο, διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας,…

Ρεπορτάζ 21 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηλεκτρονική Διαβούλευση για την εκπόνηση του Σ.Α.Π. του Δήμου Ωραιοκάστρου

Πρόσκληση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διαβούλευση για την εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) απευθύνει προς…