Άρθρο Localit 15 Σεπτεμβρίου, 2023

Χανιά: Περισσότερες από 80 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας αποστέλλονται στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Περισσότερες από 80 παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα από τον Δήμο Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας σε μία πράξη συμπαράστασης προς τους πληγέντες των πρόσφατων καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία.

Μεταξύ των ειδών, που συγκεντρώθηκαν περιλαμβάνονται κλινοσκεπάσματα και λευκά είδη, σκηνές, υπνόσακοι, ιατρικά είδη και είδη φαρμακείου, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικά είδη, αντικείμενα για ηλικιωμένους, τρόφιμα, καθαριστικά είδη, θερμός, φανάρια χειρός, κ.α.

Στο γήπεδο Περιβολίων, όπου και πραγματοποιήθηκε η δράση, η οποία ξεκίνησε από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Ο κ. Σημανδηράκης εξήρε το αίσθημα αλληλεγγύης και τη συγκινητική ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Δήμου. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε από καρδιάς τόσο το προσωπικό των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου όσο και τους εθελοντές, που συνέδραμαν σημαντικά στην οργάνωση και την αποστολή της βοήθειας και τόνισε πως ο Δήμος Χανίων θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων.

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, τόνισε ότι είναι καθήκον μας να συνεισφέρουμε στους συμπολίτες μας. Μάλιστα, η κα. Ζερβουδάκη ευχαρίστησε ιδιαιτέρως όλους όσοι λειτούργησαν συλλογικά, μέσω φορέων, ενώσεων και συλλόγων, καθώς και τις μεμονωμένες περιπτώσεις συμπολιτών μας, που θεώρησαν υποχρέωσή τους την προσφορά βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (24/9) σε Δήμους της Αττικής λόγω διεξαγωγής αγώνων δρόμου

Στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε αρκετούς δρόμους της Αττικής θα προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία την…

Ρεπορτάζ 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η κοινωνική επανένταξη των αστέγων το θέμα ημερίδας του ΚΥΑΔΑ για τις δράσεις  Street Work

Το έργο που επιτελούν οι ομάδες επιτόπιας παρέμβασης (street work), του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης…

Ρεπορτάζ 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενισχύεται η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου

Τη χρηματοδότηση για τη συνέχιση και την ενίσχυση της λειτουργίας μια σημαντικής κοινωνικής δομής εξασφάλισε…