Άρθρο Localit 02 Οκτωβρίου, 2020

Χανιά: Bazaar βιβλίου με εκδόσεις του Δήμου

Την ευκαιρία να προμηθευτούν εκδόσεις του Δήμου Χανίων θα έχουν από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 5 Νοεμβρίου οι φίλοι του βιβλίου στα Χανιά, μέσα από το bazaar βιβλίου που διοργανώνεται στον ανακαινισμένο εκθεσιακό χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι της πόλης.

Τα βιβλία αποτελούν εκδόσεις του Δήμου Χανίων, της Δημοτικής Πινακοθήκης και του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου με θεματολογία που αφορά την τέχνη, την ιστορία και την αρχιτεκτονική και θα είναι διαθέσιμα είτε δωρεάν είτε σε πολύ οικονομικές τιμές έως και 10 ευρώ.

Το bazaar θα είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 15:00 και το Σάββατο από τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 08 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Κόνιτσας φιλοξένησε το 1ο Διεθνές Συνέδριο για το Βαλκανικό Αγριόγιδο

Ο Δήμος Κόνιτσας φιλοξένησε, από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου 2026, το 1ο Διεθνές…

Με μια ματιά 07 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πραγματοποιήθηκε το 5ο Φεστιβάλ Οινογνωσίας στη Θήβα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου το 5ο Φεστιβάλ Οίνου – Οινογνωσία 2026, στον…

Με μια ματιά 03 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Europa Cup «ARGO» και ILCA 6 Youth European Championship στην Καλαμαριά

Ο Δήμος Καλαμαριάς φιλοξενεί από τις 6 έως τις 18 Ιουλίου δύο κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις…