Άρθρο Localit 29 Μαρτίου, 2024

Χαλκίδα: Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος

Φωτιά σε όργανα παιδικής χαράς στη Χαλκίδα, έβαλαν άγνωστοι όπως ενημερώνει ο Δήμος: «Για πολλοστή φορά βανδαλίζονται παιδικές χαρές του Δήμου Χαλκιδέων, από ασυνείδητους δράστες, οι οποίοι προκαλούν φθορές, ένα φαινόμενο που έχει πλέον λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αυτή τη φορά, έβαλαν φωτιά σε όργανα της παιδικής χαράς στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής στη Χαλκίδα», σημειώνοντας ότι από χθες Πέμπτη παραμένει κλειστή προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές.

Ο Δήμος τονίζει επιπλέον ότι, έχει προβεί όλες τις φορές σε μήνυση κατ’ αγνώστων, το οποίο θα πράξει για ακόμη μια φορά κι έχει απευθυνθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, προκειμένου να διερευνηθεί το φαινόμενο και να βρεθούν οι υπαίτιοι.

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές, ιδιαίτερα όταν έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των παιδιών», υπογραμμίζει, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να συμβάλλουν στη διατήρηση των παιδικών χαρών που βρίσκονται στις γειτονιές τους.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 30 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η πρώτη «Οδός Αποδήμων Κρητών» στον Άγιο Νικόλαο

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου δημιούργησε μια συμβολική γέφυρα τιμής, μνήμης και πολιτισμού με τους Απόδημους…

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…

Ρεπορτάζ 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας,…