Άρθρο Localit 02 Σεπτεμβρίου, 2024

Χαλκίδα: Έρχεται το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ «Για πάντα παιδί» του Δήμου

Το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδας «Για πάντα παιδί», διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων, με τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του Γραφείου ΑμεΑ, υπό την αιγίδα της και με τη συνεργασία και στήριξη Σχολείων, Φορέων, Συλλόγων, Σωματείων, Εταιρειών και εθελοντικών οργανώσεων.

Για δύο ημέρες, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, το Πάρκο του Λαού ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, ΑμεΑ και μη, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν, χωρίς περιορισμούς, εκδηλώσεις, βιωματικά εργαστήρια, θεατρικά δρώμενα, δραστηριότητες, δράσεις ενημέρωσης, παιχνίδια, μουσική και χορό, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ είναι μια γιορτή της συμπερίληψης, στην οποία όλοι μπορούν να συμμετέχουν, να περάσουν όμορφα, να ενημερωθούν, να ευαισθητοποιηθούν και να κάνουν πράξη το «Όλοι μαζί, Όλοι ένα» του Δήμου Χαλκιδέων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…