Άρθρο Localit 07 Νοεμβρίου, 2019

Αύριο οι γενικές συνελεύσεις των ΠΕΔ Αττικής και Κ. Μακεδονίας

Αύριο Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων  Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιούν  τις γενικές συνελεύσεις τους προκειμένου να αναδείξουν τα νέα όργανα  διοίκησης (Διοικητικό Συμβούλιο και Εποπτικό Συμβούλιο) της περιόδου 2019 – 2023 καθώς και τους εκπροσώπους τους για τη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ, η οποία αναμένεται να γίνει στο τέλος Νοεμβρίου.

Ειδικότερα η Περιφερειακή Ένωση  Αττικής  πραγματοποιεί τη γενική συνέλευση αύριο στις 14.30 μ.μ. στο Σεράφειο Ίδρυμα του δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 160)

Στη γενική συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής 300 αιρετοί από τους οποίους οι 66 δήμαρχοι της Αττικής  οι 234 είναι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν από τα οικεία δημοτικά συμβούλια.

Γενική Συνέλευση συγκαλεί  και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας για την ανάδειξη των νέων οργάνων. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αύριο  και ώρα 11.00 π.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Στη συνέλευση συμμετέχουν  οι 38 δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας και 162 δημοτικοί σύμβουλοι που ορίστηκαν από τα κατά τόπους δημοτικά συμβούλια.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…