Άρθρο Localit 10 Ιουνίου, 2022

Αθλητική εκπαιδευτική δράση με Ολυμπιονίκες στην Ηγουμενίτσα

Η Αθλητική Εκπαιδευτική Δράση «Ποδηλατώ και Κωπηλατώ διοργανώθηκε με επιτυχία ,παρέα με Ολυμπιονίκες», που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας με τον Δήμο Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και με τη συμμετοχή των Σχολείων της Ηγουμενίτσας.

Στη δράση,  ο Ολυμπιονίκης της Ποδηλασίας Δημήτρης Γεωργαλής,  η Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Αλεξάνδρα Τσιάβου και ο παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασίας Απόστολος Γκουντούλας, μοίρασαν στους μαθητές απλόχερα την αθλητική τους γνώση, πραγματοποιώντας μαζί τους βιωματικές δράσεις και αποτυπώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι  Β. Τσώτου και Χρ. Τζέλλου, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας  Μ. Μπέση, η Συντονίστρια Φυσικής Αγωγής Ηπείρου  Φ. Μπισκανάκη, η Συντονίστρια Προσχολικής Αγωγής  Αικ. Νταμάνη και το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου «Το Εργαστήρι».

Στην υλοποίηση της δράσης σημαντική ήταν η αρωγή του  Δημοτικού Ναυταθλητικού  Ομίλου Ηγουμενίτσας  και της  γιατρού  του ΤΕΠ  Ε. Γραμμένου με την εθελοντική της συμμετοχή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τον ψηφιακό «Πύργο Ελέγχου», τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους πολίτες της Αθήνας, παρουσίασε σήμερα ο Κ. Μπακογιάννης

Τον ψηφιακό «Πύργο Ελέγχου» του Δήμου Αθηναίων, την ηλεκτρονική πλατφόρμα που καταγράφει τα αιτήματα των…

Ρεπορτάζ 28 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας: Οι ενεργειακές κοινότητες εργαλείο βιώσιμης μετάβασης και αντιμετώπισης της ενεργειακής φτώχειας

Η ανάπτυξη των ενεργειακών κοινοτήτων και ο ρόλος τους στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης ήταν…

Ρεπορτάζ 28 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημόσιο: 17.942 μόνιμες προσλήψεις το 2023-Τον Μάρτιο μέσω ΑΣΕΠ ο μεγάλος διαγωνισμός

Στις 17.942 ανέρχονται οι μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο το 2023 που ενέκρινε την Τρίτη 27…