Άρθρο Localit 27 Ιανουαρίου, 2022

Αποζημιώσεις για ζημιές αυτοκινήτων λόγω πτώσης δέντρων στον Δήμο Γλυφάδας

Τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που υπέστησαν ζημιές από πτώσεις δέντρων κατά τη διάρκεια του χιονιά που έπληξε την Αττική, θα αποζημιώσει ο Δήμος Γλυφάδας. Όπως ανακοινώθηκε, οι ιδιοκτήτες αυτοί θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πενταψήφιο αριθμό του δήμου 15464, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την υποβολή της αίτησης και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι δύο προϋποθέσεις που τέθηκαν από τη δημοτική Αρχή για την έγκριση της αποζημίωσης, είναι το αυτοκίνητο κατά τον χρόνο πτώσης του δέντρου, να βρισκόταν σταθμευμένο ή κινούμενο σε δημοτικό οδικό δίκτυο και να μην μπορεί ο κάτοχός του να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική του εταιρεία.

Υπάλληλος της Υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου θα μεταβαίνει στο σημείο της πτώσης, προκειμένου να κάνει την αυτοψία και να βεβαιώσει τη ζημιά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…