Άρθρο Localit 19 Νοεμβρίου, 2013

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου: «Εργαστήρι Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για Σεισμό σε επίπεδο Δήμων της Δωδεκανήσου και των Δήμων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου»

Δεδομένης της επιβαλλόμενης ανάγκης αναπροσαρμογής του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την άμεση ανταπόκριση και  την  αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών καθώς και τη διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών, θα πραγματοποιηθεί, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου, το «Εργαστήρι Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για Σεισμό σε επίπεδο Δήμων της Δωδεκανήσου και των Δήμων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου», παρουσία εκπροσώπων των ΟΤΑ και  του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας.

Το “Εργαστήρι” υλοποιείται από τον Ο.Α.Σ.Π. σε συνεργασία με την Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και των Δήμων Ρόδου και Λήμνου και θα  λάβει χώρα  στη Ρόδο την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 09:00 π.μ, στο “ΑΚΤΑΙΟΝ” και στην Λήμνο τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 09:00 π.μ, στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου.

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΕΔΕ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συντονισμένος βηματισμός ΚΕΔΕ -ΕΝΠΕ ενόψει του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Η κωδικοποίηση των ρυθμίσεων σε έναν σύγχρονο, ενιαίο Κώδικα αποτελεί ιστορικό βήμα για…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) – Συντονισμένος βηματισμός ενόψει του Νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Γ. Χατζημάρκος: Είναι η στιγμή να δείξουμε ότι η Δημοκρατία λειτουργεί, όταν εμπιστεύεται τα θεμέλιά…

Βιώσιμες Πόλεις 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεγάλη αστική ανάπλαση με την ενοποίηση έξι σχολικών συγκροτημάτων στον δήμο Χαλανδρίου

Ξεκινά το επόμενο διάστημα στο δήμο Χαλανδρίου, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, η υλοποίηση…