Άρθρο Localit 19 Νοεμβρίου, 2013

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου: «Εργαστήρι Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για Σεισμό σε επίπεδο Δήμων της Δωδεκανήσου και των Δήμων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου»

Δεδομένης της επιβαλλόμενης ανάγκης αναπροσαρμογής του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την άμεση ανταπόκριση και  την  αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών καθώς και τη διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών, θα πραγματοποιηθεί, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου, το «Εργαστήρι Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για Σεισμό σε επίπεδο Δήμων της Δωδεκανήσου και των Δήμων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου», παρουσία εκπροσώπων των ΟΤΑ και  του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας.

Το “Εργαστήρι” υλοποιείται από τον Ο.Α.Σ.Π. σε συνεργασία με την Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και των Δήμων Ρόδου και Λήμνου και θα  λάβει χώρα  στη Ρόδο την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 09:00 π.μ, στο “ΑΚΤΑΙΟΝ” και στην Λήμνο τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 09:00 π.μ, στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου.

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διεθνείς Σχέσεις 14 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
6ο FORUM ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, Γενεύη, 13-14.10.2026
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 14 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΕΔΕ – Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Κοινές ομάδες εργασίας για το ενεργειακό κόστος των Δήμων, τις ΔΕΥΑ και τη διαχείριση αποβλήτων

Στο επίκεντρο της συνάντησης η οικονομική πίεση στην Αυτοδιοίκηση, ο ενεργειακός συμψηφισμός, η επιστροφή των…

Με μια ματιά 13 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Αρχιτεκτονική για παιδιά» στην Κοζάνη

Ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Αρχιτεκτονική για παιδιά» ξεκινά την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2026…