Άρθρο Localit 26 Ιουλίου, 2016

Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου στον Άγιο Δημήτριο

παζάρι βιβλίουΤο 30ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου, το τελευταίο καλοκαιρινό, διοργανώνει η Τράπεζα Χρόνου Αγ. Δημητρίου & Αλίμου, αυτή την Παρασκευή 29 Ιουλίου από τις 10.00 πμ έως τις 4.00 μμ στο Δημαρχείο Αγ. Δημητρίου.

Στο πλαίσιο αυτό περιμένει τους ενδιαφερόμενους, να φέρουν βιβλία και φάρμακα, και να επιλέξουν τα βιβλία που θα τους κάνουν παρέα το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «η  διαδικασία είναι απλή: φέρνουμε όσα βιβλία δεν επιθυμούμε πλέον και τα ανταλλάσσουμε με άλλα της επιλογής μας. Στη συλλογή μας μπορείτε να βρείτε κάθε τύπο λογοτεχνικού βιβλίου καθώς και παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα στον ίδιο χώρο συγκεντρώνουμε φάρμακα για τα Δημοτικά Ιατρεία Αγ. Δημητρίου τα οποία μπορείτε είτε απλά να τα προσφέρετε είτε να τα ανταλλάξετε με βιβλία».

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 09 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτική Εβδομάδα 2026 στη Χαλκίδα

Ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά τη «Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας», στο πλαίσιο του…

Με μια ματιά 08 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Κόνιτσας φιλοξένησε το 1ο Διεθνές Συνέδριο για το Βαλκανικό Αγριόγιδο

Ο Δήμος Κόνιτσας φιλοξένησε, από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου 2026, το 1ο Διεθνές…

Με μια ματιά 07 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πραγματοποιήθηκε το 5ο Φεστιβάλ Οινογνωσίας στη Θήβα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου το 5ο Φεστιβάλ Οίνου – Οινογνωσία 2026, στον…