Άρθρο Localit 03 Μαΐου, 2022

Άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Κύπρου από τον Δήμο Καστοριάς

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που άφησε η συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς, με δικό του περίπτερο, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Ταξίδι 2022» που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία κατά το διάστημα 28/4 – 1/5.

«Οι Κύπριοι τουρίστες επιλέγουν, σταθερά, τη χώρα μας ως νούμερο 1 προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η Καστοριά μπορεί και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε να μπει στον χάρτη των δημοφιλέστερων επιλογών τους. Η παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού είναι ένα μεγάλο βήμα προς την Κυπριακή αγορά. Διαπιστώσαμε ότι το ενδιαφέρον για τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας ήταν τεράστια. Αναμένουμε πλέον να δούμε και στην πράξη τα αποτελέσματα των επαφών μας, με την υποδοχή μεγάλου αριθμού Κύπριων ταξιδιωτών», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Θ. Ρήμος ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμο Καστοριάς .

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ο Αντιδήμαρχος είχε επαφές με τον προϊστάμενο του ΕΟΤ στην Κύπρο, Πέτρο Σαγάνα, τον Υφυπουργό Τουρισμού Κύπρου,  Σάββα Περδίο, τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο, Ιωάννη Παπαμελετίου, πλήθος τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και φορέων, καθώς και με εκατοντάδες επισκέπτες της έκθεσης. Ο κ. Ρήμος είχε, επίσης, την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο του αδελφοποιημένου Δήμου Παραλιμνίου Κύπορου,  Θεόδωρο Πυρίλλη, με τον οποίο  συζήτησαν τις προοπτικές πολιτιστικής και τουριστικής συνεργασίας των δύο Δήμων.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 03 Οκτωβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κ. Μπακογιάννης: «Να μην κάνουμε την πόλη Ντίσνεϊλαντ -Να μην ξεπεράσουμε τα όρια του τουριστικού κορεσμού»

«Χρειάζεται μια νέα συμφωνία της πρωτεύουσας με το κράτος» Την ανάγκη να υπάρξει μια νέα…

Ρεπορτάζ 03 Οκτωβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτιά προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στο ιστορικό κτίριο του δημαρχείου Σερβίων

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής  στο ιστορικό κτίριο του δημαρχείου Σερβίων. Με την άμεση…

Ρεπορτάζ 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τον ψηφιακό «Πύργο Ελέγχου», τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους πολίτες της Αθήνας, παρουσίασε σήμερα ο Κ. Μπακογιάννης

Τον ψηφιακό «Πύργο Ελέγχου» του Δήμου Αθηναίων, την ηλεκτρονική πλατφόρμα που καταγράφει τα αιτήματα των…