Άρθρο Localit 05 Απριλίου, 2024

Αναβαθμίζονται τα ΚΕΠ του Δήμου Ελασσόνας

Ανοιχτός διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη, από τον Δήμο Ελασσόνας, για την επιλογή αναδόχου του έργου «Ανακαίνιση Γραφείων ΚΕΠ», προϋπολογισμού 190.278 ευρώ, με ΦΠΑ.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και αφορά σε εργασίες αναβάθμισης των συνολικών υποδομών όλων των ΚΕΠ του Δήμου Ελασσόνας (Ελασσόνας, Λιβαδίου, Τσαριτσάνης, Βερδικούσιας, Σαρανταπόρου, Κρανέας, Μεσοχωρίου), βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και μέσω αντίστοιχων εργασιών, σε μια ενιαία εταιρική εικόνα, με νέο λογότυπο, ανακαινίσεις δαπέδων, φωτιστικών σωμάτων, εγκατάσταση επιγραφών, επίπλωσης, παρεμβάσεις για την προσβασιμότητα ΑμεΑ κ.α..

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα, ολοκληρώθηκε και ο συνολικός εκσυγχρονισμός στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό των ΚΕΠ (Η/Υ, εκτυπωτικά μηχανήματα, δίκτυα κλπ).

«Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των ευαίσθητων ομάδων, όπως οι ηλικιωμένοι, τα Άτομα με Αναπηρία, τους πολίτες που δεν έχουν ενισχυμένες ψηφιακές δεξιότητες, οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στον μετασχηματισμό των ΚΕΠ. Οι ανακαινίσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα ΚΕΠ σκοπό έχουν την καλύτερη λειτουργία τους και την καλύτερη προσβασιμότητα όλων», δήλωσε ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας.

Τα ΚΕΠ, όπως πρόσθεσε, «είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους πολίτες μας, καθώς πλέον διεκπεραιώνουν 1057 διαδικασίες της Δημόσιας Διοίκησης ενώ παρέχουν τη δυνατότητα εξυπηρέτησης με φυσική παρουσία, βιντεοκλήση και ψηφιακές αιτήσεις μέσω του gov.gr. Στόχος των ΚΕΠ είναι να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όχι μόνο προς τους πολίτες αλλά και προς τις επιχειρήσεις. Η διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών από τα ΚΕΠ απαιτούν συνεχείς επενδύσεις σε πολλαπλά επίπεδα, όπως κτιριακές και τεχνολογικές υποδομές, εκπαίδευση προσωπικού κ.α. και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με κάθε μέσο».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρίκαλα: Συνάντηση δημάρχου με τους πλημμυροπαθείς των Μεγάλων Καλυβίων

Το αίτημα των κατοίκων των Μεγάλων Καλυβίων, να αναλάβει ο Δήμος Τρικκαίων την απομάκρυνση των…

Ρεπορτάζ 23 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεσσαλονίκη: 23η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας

Την 23η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας, αφιερωμένη στις μικρές φάρμες, συνδιοργανώνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης…

Ρεπορτάζ 23 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιβαλλοντικές δράσεις και φεστιβάλ χρωμάτων/MARE NOSTRUM στη Βάρκιζα

Mια Κυριακή γεμάτη χρώματα, χαμόγελα και περιβαλλοντικές δράσεις μαζί με ένα φεστιβάλ χρωμάτων, έρχονται στο…