Άρθρο Localit 15 Οκτωβρίου, 2016

Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή “Βελτιώνω την πόλη μου” σε Ελληνικό Αργυρούπολη

Επανασχεδιάστηκε η έκδοση του “Βελτιώνω την πόλη μου” για το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, με γνώμονα τις πιο πρόσφατες καλές πρακτικές σχεδιασμού και ανάπτυξης ώστε να είναι πιο αποδοτική και να υποστηρίζει τα νέα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις των εφαρμογών για κινητές συσκευές.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν σε σχέση με την παλαιότερη έκδοση είναι:

• Αυξημένη ασφάλεια και ταχύτητα με μεταφορά της εφαρμογής σε νέους σερβερς.

• Εμφάνιση αιτημάτων σε λίστα ή πλέγμα.

• Επεξεργασία αιτήματος από τον Χρήστη μετά την υποβολή (από web browser), και έως ότου “παραληφθεί” από την υπηρεσία του Δήμου (δηλ. μέχρι να αλλάξει κατάσταση).

• Υποστήριξη πολλαπλών εικόνων τόσο στην υποβολή όσο και στην παρουσίαση ενός αιτήματος.

• Δυνατότητα πολλαπλών καταστάσεων διευθέτησης σε σχέση με τις 3 που υπήρχαν μέχρι τώρα (Υποβλήθηκε – Σε εξέλιξη – Διεκπεραιώθηκε)

• Ενσωμάτωση του timeline, μια γραφική αναπαράσταση της προόδου διευθέτησης, στην λεπτομερή παρουσίαση ενός αιτήματος.

• Υποστήριξη υποβολής σχολίων σε δενδροειδή δομή. Ένας χρήστης μπορεί να απαντήσει σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο (reply).

• Βελτιωμένα φίλτρα στην παρουσίαση των αιτημάτων.

• Βελτιστοποίηση παρουσίασης πολλών αιτημάτων (>1000) στο χάρτη.

• Συμβατότητα με το νεο Android 6 που δεν ζητάει άδεια χρήσης παρά μονό όταν ο χρήστης χρησιμοποιήσει ένα χαρακτηριστικό π.χ. κάμερα.

• Διορθώθηκε το πρόβλημα με το όνομα χρήστη (username) στα Ελληνικά (Android).

• Ισχυρό σύστημα ειδοποιήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, καλεί όσους διαθέτουν την εφαρμογή στο κινητό τους, να κατεβάσουν τη νέα έκδοση (ανάλογα για Android ή iPhone) μόλις ειδοποιηθούν ότι απαιτεί Update (λογικά μέσα στις επόμενες 48 ώρες).

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ενδιαφέρουν 22 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θηβαίων: Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια

Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει ένα πενθήμερο δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, με αφορμή…

Ενδιαφέρουν 21 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διανομή βασικών ειδών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δράμας

Ο Δήμος Δράμας πραγματοποιεί διανομή βασικών ειδών σε 459 οικογένειες- δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο…