Άρθρο Localit 16 Οκτωβρίου, 2023

Αλεξανδρούπολη: Επανεξελέγη δήμαρχος ο Γιάννης Ζαμπούκης

Ο Γιάννης Ζαμπούκης αναδείχθηκε εκ νέου δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με ποσοστό 60,51%  και 16.504 ψήφους, έναντι του ανθυποψήφιού του, Σταύρου Στραυρακόπουλου, που συγκέντρωσε ποσοστό 39,49% και 10.771 ψήφους, στο β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ευχαριστώντας – στην πρώτη του δήλωση- τους δημότες που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και στην παράταξη «Δήμος για όλους. Πρώτα Εσύ», τους συνεργάτες αλλά και όλους τους υποψηφίους του για τον έντιμο αγώνα τους, υπογράμμισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα και η διαφορά των 20 μονάδων από τον έτερο διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου Σταύρο Σταυράκογλου συνιστά δικαίωση, μεγάλη τιμή αλλά και ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη.

Σε μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, δήλωσε ότι η κοινωνία βλέπει, αποτυπώνει και εξαργυρώνει τις προσπάθειες. Δήλωσε πως αισθάνεται μεγάλη τιμή για τους συνοδοιπόρους του σ’ αυτή τη διαδρομή, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε την προηγούμενη τετραετία με τους δημότες «που εξελίχθηκαν σε σχέσεις εμπιστοσύνης που δεν εξαγοράζονται».

Αναφορικά με την επόμενη μέρα σημείωσε πως «κοιτάμε μόνο μπροστά, ευθεία και πάμε μέλλον», εκφράζοντας την πεποίθηση πως το σύνολο των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και οι επικεφαλής των παρατάξεων τους οποίους συνεχάρη «θα κρατήσουν το λόγο τους και θα πορευτούμε με πνεύμα ενότητας και πολιτικού πολιτισμού», συμπληρώνοντας πως «η νέα πλέον σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου μας επιτρέπει να έχουμε/να έχουν οι δημότες μεγάλες προσδοκίες».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παλλήνη: Θρυμματισμός των κηπευτικών απορριμμάτων από το Δήμο

Ξεκίνησε ο θρυμματισμός των κηπευτικών απορριμμάτων και από τις τρεις Κοινότητες Δήμου Παλλήνης (Ανθούσας, Γέρακα,…

Ρεπορτάζ 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιστορική έκθεση «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της»

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει τη μεγάλη ιστορική έκθεση «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία…

Ρεπορτάζ 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε διαβούλευση έως τις 31 Ιουλίου το Σ.Α.Π. του Δήμου Νέας Σμύρνης

Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας εκπονεί ο Δήμος Νέας Σμύρνης βάσει του Ν. 4819/2021 με χρηματοδότηση από…