Άρθρο Localit 12 Μαΐου, 2021

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης  ενημερώνει ότι στα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας») θα πραγματοποιηθούν αιτήσεις-εγγραφές για τη φετινή χρονιά (έτος 2021) για όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να ενταχθούν ως δικαιούχοι στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

Η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων θα ξεκινήσει από Δευτέρα 17/05/2021 έως και Παρασκευή 04/06/2021 και ώρες 8.30 π.μ. έως 13.00 μ.μ. κατά τις εργάσιμες μέρες με καθορισμένα ραντεβού, στο χώρο που λειτουργεί το Κοινωνικό Φαρμακείο, στην οδό Βενιζέλου (στο Πρώην Στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου – πλησίον της εκκλησίας Αναστάσεως του Κυρίου).

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν τις αιτήσεις ένταξης αυτοπροσώπως ή από το νομίμως εξουσιοδοτημένο για το σκοπό αυτό άτομο, προσκομίζοντας τα  απαραίτητα δικαιολογητικά.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για όσους πολίτες επιθυμούν να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους με ηλεκτρονικό τρόπο στο email του Κοινωνικού Φαρμακείου που αναγράφεται παρακάτω, πάντα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία για διασφάλιση και προγραμματισμό ατομικού ραντεβού.

Όπως επισημαίνει, το Κοινωνικό Φαρμακείο θα εξυπηρετεί τους ήδη ωφελούμενους του έτους 2020 για παραλαβή φαρμάκων μόνο στις ώρες 13.00-15.00  καθημερινά.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμοτις ώρες  τηλεφωνικής εξυπηρέτησης κοινού στις 13.00 με 15.00 μ.μ. κατά τις εργάσιμες μέρες στο τηλέφωνο 2310 725-326 ή στο email: farmakeio@ampelokipi–menemeni.gr .

Περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια επιλογής δικαιούχων και τα  απαιτούμενα δικαιολογητικά ένταξης στο Κοινωνικό Φαρμακείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ampelokipi-menemeni.gr/

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζωγράφου: Εγγραφές στα θερινά και χειμερινά τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου-Κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς

Στον Δήμο Ζωγράφου συνεχίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και για το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022…

Ρεπορτάζ 12 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΕΠ Υγείας Ελευσίνας-Μαγούλας: Ψηφιακή εφαρμογή, sms, email στη μάχη της πρόληψης

Στην μάχη για πρόληψη και καλύτερη ενημέρωση σε θέματα υγείας, «ρίχνεται» ακόμη πιο εντατικά το…

Ρεπορτάζ 12 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επαναλειτουργεί ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια στον Δήμο Δράμας

Στη Δράμα, επαναλειτουργεί κάθε Τετάρτη από 1η Ιουνίου από τις  9:00   έως και τις…