Άρθρο Localit 12 Σεπτεμβρίου, 2024

Αιγάλεω: «Εστιατόρια εν δράσει… Κοινωνική», τον Αύγουστο στην πόλη

Τη δράση «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ εν δράσει…Κοινωνική», που υλοποίησε τον Αύγουστο 2024, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω, υποστήριξαν και βοήθησαν έμπρακτα, καταστήματα και επιχειρήσεις εστίασης της πόλης, παρέχοντας καθημερινά μερίδες γευμάτων, σε δεκάδες πολίτες που διαβιούν σε δυσχερείς κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Αιγάλεω οι ιδιοκτήτες καταστημάτων προσέφεραν φαγητό σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Συσσιτίου, με μεγάλη προθυμία και έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης.

Απευθύνοντας τις ευχαριστίες του για την συμβολή τους στο κοινωνικό έργο του, ο Δήμος Αιγάλεω εκφράζει την προσδοκία « ότι τέτοιες δράσεις κοινωνικής ευθύνης θα λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά ως προς την ευαισθητοποίηση πολιτών και φορέων, αναφορικά με την κοινωνική αλληλεγγύη και τη σημασία της προσφοράς στον συνάνθρωπο».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 26 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Χανίων: «Δείξε μου τον δρόμο»- Νέα κουλτούρα οδικής ασφάλειας

Θετικά αποτελέσματα καταγράφει το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας «Δείξε μου τον δρόμο», που υλοποιεί ο Δήμος…

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…