Άρθρο Localit 17 Φεβρουαρίου, 2022

Τρίκαλα: Αυτοδίδακτη 67χρονη ζωγράφος,εκθέτει πίνακές της στο Μουσείο Τσιτσάνη

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα «ΤΟΠΙΑ – ΠΡΟΣΩΠΑ» της αυτοδίδακτης λαϊκής ζωγράφου Έλλης Γεωργούλα, εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο Μουσείο Τσιτσάνη.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα: «Κι όμως, έχει και η πανδημία τα καλά της. Το πρώτο lockdown, ώθησε μια αυθεντική γυναίκα από τα Σερβωτά Τρικάλων να ανακαλύψει το ταλέντο της στην ζωγραφική. Μέχρι τότε ζωγράφιζε – με μεγάλη επιτυχία – ετικέτες στα βαζάκια με τα σπιτικά γλυκά που έφτιαχνες και κάποιες χειροτεχνίες.
Αυτά, στα διαλείμματα της εργασίας της στο καφενείο του χωριού που λειτουργεί με τον σύζυγό της Βάιο Γεωργούλα, αλλά και την περιποίηση των δεκάδων γλαστρών με λουλούδια, τα οικόσιτα ζώα της, τον κήπο της και τόσα άλλα.
Αυτή είναι η Έλλη Γεωργούλα που μέσα στην καραντίνα ξεδίπλωσε ένα ακόμη ταλέντο της, αυτό της ζωγράφου και την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου εγκαινιάζεται στο Μουσείο Τσιτσάνη, στα Τρίκαλα η πρώτη της έκθεση ζωγραφικής με τίτλο, «ΤΟΠΙΑ – ΠΡΟΣΩΠΑ».
Η Έλλη Γεωργούλα είναι απόφοιτος δημοτικού, γέννημα θρέμμα των Σερβωτών και σε ηλικία 67 ετών, θα πραγματοποιήσει την πρώτη της έκθεση».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…