Άρθρο Localit 26 Ιουνίου, 2019

Α. Ρουπακιώτης: Το υπουργείο Εσωτερικών είναι καθόλα έτοιμο για τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών

Κάλεσμα στους πολίτες απηύθυνε ο  υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Ρουπακιώτης, να προσέλθουν στις κάλπες των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε ότι θα είναι άψογη η διεξαγωγή και των εθνικών εκλογών.

Ειδικότερα μιλώντας ο κ. Ρουπακιώτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «news 24/7» κάλεσε του πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για να κρίνουν τα κόμματα και τα προγράμματά τους, τώρα που, όπως επισήμανε, διαμορφώνεται ένα νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, μετά τον Αύγουστο του 2018. Χαρακτήρισε μέγιστο διακύβευμα την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος και τόνισε ότι η συμμετοχή, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων και των 17άρηδων, σε αυτήν την εκλογική διαδικασία θα εξασφαλίσει μία νέα ποιότητα για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Ο υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε ότι η μεγάλη εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών και των εργαζομένων του υπουργείου, αλλά και η επιτυχημένη διεξαγωγή των τετραπλών εκλογών που προηγήθηκαν, εγγυώνται την άψογη διεξαγωγή και των εθνικών εκλογών.

Επίσης υπογράμμισε ότι έχουν εξασφαλιστεί όλες οι διευκολύνσεις για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, με δωρεάν μετακίνησή τους με τα πλοία της ακτοπλοΐας, με μεγάλες εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια από την «Aegean» και την «Olympic Air», αλλά και με ελεύθερη διέλευση από τους σταθμούς διοδίων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιστορική έκθεση «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της»

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει τη μεγάλη ιστορική έκθεση «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία…

Ρεπορτάζ 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε διαβούλευση έως τις 31 Ιουλίου το Σ.Α.Π. του Δήμου Νέας Σμύρνης

Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας εκπονεί ο Δήμος Νέας Σμύρνης βάσει του Ν. 4819/2021 με χρηματοδότηση από…

Ρεπορτάζ 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πειραιάς: Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης σε σχολεία της πόλης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και την καλοκαιρινή περίοδο από τον Δήμο Πειραιά οι εργασίες επισκευών…