Άρθρο Localit 25 Ιουνίου, 2019

Α. Ρουπακιώτης: “Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να προσέλθουν στις κάλπες και να συμμετάσχουν στην ύψιστη διαδικασία του δημοκρατικού πολιτεύματος»

Το Εθνικό Τυπογραφείο επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Ρουπακιώτης, όπου και ενημερώθηκε για τις εργασίες εκτύπωσης όλου του υλικού που είναι απαραίτητο για την διενέργεια των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

Α. ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

Ο κ. Ρουπακιώτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ετοιμότητα που επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι του Εθνικού Τυπογραφείου, καθώς ήδη έχουν ολοκληρωθεί σε μέγιστο βαθμό οι αναγκαίες εκτυπώσεις και κάλεσε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να ψηφίσουν στις εκλογές, συμμετέχοντας στην ύψιστη, όπως υπογράμμισε, διαδικασία για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Ο υπουργός Εσωτερικών με δήλωσή του τόνισε τα εξής:

« Οι άνθρωποι στο Εθνικό Τυπογραφείο εργάζονται εντατικά και η επίσκεψή μου εδώ είναι εν πρώτοις για να συγχαρώ τον ειδικό Γραμματέα τον κ. Παπαδημητρόπουλο, τα διευθυντικά στελέχη και όλες και όλους τους εργαζόμενους, γιατί μέχρι τώρα ξεπερνούν τα όρια της συνέπειας για να καλύψουν όλες τις ανάγκες και να γίνουν οι εκλογές στην εντέλεια.

Το Εθνικό Τυπογραφείο δεν είναι μόνον ένας χώρος τεχνικών λειτουργιών και ανάδειξης της υπευθυνότητας των κρατικών λειτουργών. Είναι και ένα συναίσθημα, είναι μία γοητεία γιατί συνδέεται με την ιστορία της ύπαρξης του ελληνικού κράτους, γιατί σ΄αυτό εκτυπώνονται εδώ και περίπου δύο αιώνες, όλα τα υλικά που συνδέονται με τη νομοθεσία, τα έντυπα που υπηρετούν και καλύπτουν τις ανάγκες του ελληνικού δημοσίου. Αυτό γίνεται και τώρα, καθώς εδώ εκτυπώνονται τα πάντα που έχουν σχέση με τις εκλογές, εκτός από τα ψηφοδέλτια που είναι στην υπευθυνότητα των κομμάτων.

Όμως το σημαντικότερο είναι ότι εδώ εκτυπώνονται οι καταστάσεις εκείνων που θα καταγραφούν ότι ψήφισαν, των Ελληνίδων και των Ελλήνων που ψηφίζουν. Αυτές οι καταστάσεις πρέπει να γεμίσουν, να μην έχουν κενά. Δεν πρέπει να υπάρχουν σελίδες που να είναι άδειες. Θα είναι κρίμα. Οι καταστάσεις αυτών που θα ψηφίσουν πρέπει να γεμίσουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγχαίρω όλες και όλους που επιτελούν αυτό το σημαντικό έργο και διασφαλίζουν τη δυνατότητα των Ελληνίδων και των Ελλήνων να συμμετάσχουν σε μία διαδικασία που είναι ύψιστη για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, όσο και αν λένε κάποιοι το αντίθετο».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παλλήνη: Θρυμματισμός των κηπευτικών απορριμμάτων από το Δήμο

Ξεκίνησε ο θρυμματισμός των κηπευτικών απορριμμάτων και από τις τρεις Κοινότητες Δήμου Παλλήνης (Ανθούσας, Γέρακα,…

Ρεπορτάζ 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιστορική έκθεση «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της»

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει τη μεγάλη ιστορική έκθεση «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία…

Ρεπορτάζ 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε διαβούλευση έως τις 31 Ιουλίου το Σ.Α.Π. του Δήμου Νέας Σμύρνης

Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας εκπονεί ο Δήμος Νέας Σμύρνης βάσει του Ν. 4819/2021 με χρηματοδότηση από…