24 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση ΚΕΔΕ με τη ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ

Η ενίσχυση της συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών ήταν το αντικείμενο συνάντησης εργασίας που πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ επικεφαλής του προέδρου της Λ. Κυρίζογλου, με τη γενική γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Μ. Μυρογιάννη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ Δ. Καφαντάρης ο πρόεδρος Επιτροπής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της ΚΕΔΕ Π. Χριστόφας, δήμαρχος Μυτιλήνης και ο αντιπρόεδρος Επιτροπής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας  Μ. Χαιρέτης, αντιδήμαρχος Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν προτάσεις συνεργασίας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων  με στόχο τη συστηματοποίηση της συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας, ΥΠΕΞ και δήμων προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ : Τι αποφάσισε για τα οικονομικά των δήμων – Οι προτάσεις της ΚΕΔΕ για το νσχ της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης – Έκδοση τριών ψηφισμάτων
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 22 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ αύριο Τρίτη 23 Ιουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ συνεδριάζει αύριο Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 και ώρα 12:00, στα γραφεία της…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 22 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση της Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ παρουσία του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανου Γκίκα

Συνεδρίασε σήμερα, στην πρώτη συνεδρία της τρέχουσας θητείας, η Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της…