Άρθρο Localit 16 Ιουλίου, 2024

Διόνυσος: Συνεργασία Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας

Την έναρξη της συνεργασίας τους, με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, ανακοίνωσαν ο Δήμος Διονύσου και ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου.

Η πρωτοβουλία, αποτελεί αποτέλεσμα διαβούλευσης και σχεδιασμού, με στόχο την ενδυνάμωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων των περιοχών του Δήμου και τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για την οικονομική τους άνθηση.

«Ο Δήμος και ο Εμπορικός Σύλλογος, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα στήριξης της τοπικής οικονομίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν δράσεις που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και κατ’ επέκταση να εκσυγχρονιστούν», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Μία από τις κύριες δράσεις αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία του Μητρώου Συνεργαζόμενων Εταιρειών. Το μητρώο θα περιλαμβάνει όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή  και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την κοινή προσπάθεια. Η εγγραφή στο μητρώο θα παρέχει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε μια σειρά από πλεονεκτήματα.

Η δημιουργία του μητρώου έχει ως στόχο τη διευκόλυνση της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των τοπικών επιχειρήσεων και των δημοτών, καθώς και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους μέσα από την προβολή, την προώθηση και τη διαφήμιση.

Όλες οι επιχειρήσεις θα έχουν άμεση ενημέρωση συμμετοχής σε εκπαιδευτικά προγράμματα και ημερίδες, που θα διοργανωθούν από κοινού από το Δήμο και τον Εμπορικό Σύλλογο.

«Η συνεργασία αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της προβολής, προώθησης αλλά και ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας μας. Μέσα από τη δημιουργία του μητρώου συνεργαζόμενων εταιρειών, θα ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις μας και θα δημιουργήσουμε ένα δυναμικό επιχειρηματικό οικοσύστημα που θα συμβάλει στην οικονομική ευημερία της περιοχής μας», δήλωσε η δήμαρχος της πόλης Κ. Μαϊχόσογλου.

«Η συνεργασία σηματοδοτεί ένα καθοριστικό βήμα στήριξης, ενίσχυσης, προώθησης της τοπικής επιχειρηματικότητας και οικονομικής ανάπτυξης», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου Νεκτάριος Πίλτσης.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 16 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Κεντρικής και Νότιας Εύβοιας στη Χαλκίδα

«Οι λύσεις για τη Στερεά Ελλάδα περνούν μόνο μέσα από την κατασκευή δύο ΜΕΑ στη…

Ρεπορτάζ 16 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΝ: Ψηφιακή πλατφόρμα για την κατάθεση σχολίων από τους πολίτες για τα Τοπικά και Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια

Ενεργοποιείται για το κοινό από σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου, η ψηφιακή «Πλατφόρμα Συμμετοχής» για την…

Ρεπορτάζ 16 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάτα: Ανέλαβαν υπηρεσία επιπλέον 26 εποχικοί εργάτες πυροπροστασίας

Υπηρεσία ανέλαβαν σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, επιπλέον, 26 εργάτες πυροπροστασίας στο Δήμο Καλαμάτας. Έλαβαν…