Άρθρο Localit 06 Φεβρουαρίου, 2023

Χανιά: Προβλήματα από την κακοκαιρία

Προβλήματα κυρίως σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου, καθώς και στη λειτουργία σχολείων, προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει και την περιοχή των Χανίων.

Κατά την διάρκεια της νύκτας έκλεισαν από την χιονόπτωση σημεία των οδικών αξόνων προς Ομαλό, Σφακιά, Πρασσέ, Σέμπρωνα, Πέτρα Σελί με τα μηχανήματα να βρίσκονται στα σημεία για άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Κλειστά είναι σήμερα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκειο Παλαιόχωρας και ΕΠΑΛ) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.

Στον Δήμο Χανίων κλειστά είναι το δημοτικό σχολείο Κατοχωρίου (Κεραμειών) και το νηπιαγωγείο Κεραμειών.

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοίνωσε ότι θα παραμείνουν κλειστά το νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο Έλους και ο Δήμος Πλατανιά ανακοίνωσε ότι κλειστά θα είναι το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Σκινέ – Φουρνέ. Στα Σφακιά κλειστά είναι το νηπιαγωγείο Ασκύφου, το γυμνάσιο και το λύκειο Χώρας Σφακίων, ενώ κλειστά είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, στον Δήμο Αποκορώνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…