Άρθρο Localit 06 Δεκεμβρίου, 2022

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα υποδέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, στο πλαίσιο σύσκεψης φορέων με αφορμή την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην περιοχή.

Στη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Γιαννάκης έθεσε βασικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο Φλώρινας, όπως η απολιγνιτοποίηση, η έλλειψη προσωπικού, η σημαντική αύξηση των λειτουργικών δαπανών των Δήμων λόγω της ακρίβειας, η θέρμανση και η ανεργία. Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ζητήματα όπως η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου, η προσέλκυση επενδυτών, ο κάθετος άξονας και η σιδηροδρομική σύνδεση με τα όμορα κράτη, η ανάγκη στήριξης των ενεργειακών κοινοτήτων αφού ο δήμος Φλώρινας έχει σχεδιάσει να επενδύσει σε φωτοβολταϊκά και υδροηλεκτρικά στα φράγματα και τους ταμιευτήρες ώστε να μειωθεί το ενεργειακό κόστος στους συνδημότες μας, η κατασκευή των δρόμων Φλώρινα-Υδρούσα-Νυμφαίο και Φλώρινα-Βίγλα-Πρέσπα, η αξιοποίηση των νεοκλασικών κτιρίων στην πόλη της Φλώρινας, στο πλαίσιο της νέας αρχιτεκτονικής του μεταλιγνιτικού μοντέλου ανάπτυξης του Δήμου μας και της περιοχής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κώστας Σιάκος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλίμα: Ο πλανήτης κατέγραψε τη θερμότερη ημέρα στα παγκόσμια χρονικά την Κυριακή 21 Ιουλίου (Copernicus)

Η Κυριακή 21 Ιουλίου ήταν η πιο ζεστή μέρα που έχει καταγραφεί παγκοσμίως στα χρονικά,…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μονεμβασιά: Νέο κάλεσμα Δήμου για εξοικονόμηση νερού

Για μια φορά ακόμη ο δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, επανέρχεται στην ανάγκη εξοικονόμησης νερού και…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαλκίδα: Σύμφωνο το Δημοτικό Συμβούλιο στην τουριστική χρήση της περιοχής του πρώην εργοστασίου ΣΕΛΜΑΝ στο Βασιλικό

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων, συμφώνησε ομόφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Δημοτικής…