Άρθρο Localit 14 Νοεμβρίου, 2022

Μαρούσι: Μηνύσεις κατά αγνώστων από τον Δήμο, για βανδαλισμούς σε παιδικές χαρές και πλατείες της πόλης

Νέες μηνύσεις κατά αγνώστων καταθέτει ο Δήμος Αμαρουσίου, για τους βανδαλισμούς σε παιδικές χαρές και πλατείες της πόλης.

«Οι βανδαλισμοί σε πλατείες, παιδικές χαρές, ανοικτούς αθλητικούς χώρους και σχολεία, συνιστούν απειλές για την Μαρουσιώτικη κοινωνία και κυρίως για τα παιδιά μας», δήλωσε ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου, με αφορμή το νεότερο βανδαλισμό σε παιδική χαρά, στην περιοχή του Αγίου Θωμά.

Πρόσθεσε επίσης ότι, οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, έχουν τη σαφή οδηγία, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες που περιλαμβάνουν την κατάθεση μηνύσεων αλλά και τη διερεύνηση εγκατάστασης τεχνικών μέσων σύμφωνα με τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων, για την εποπτεία των δημοτικών χώρων κατά τις νυχτερινές ώρες. «Τόσο το αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου όσο και η Γραμμή Δημότη 15321 είναι στη διάθεση των πολιτών για την αναφορά φαινομένων καταστροφής της Δημοτικής περιουσίας», όπως είπε.

Η εν λόγω παιδική χαρά (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά) θα παραμείνει κλειστή μέχρι ότου οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου αποκαταστήσουν τη ζημιά.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 23 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΔΕΔΥ: Οποιαδήποτε προσπάθεια της κυβέρνησης να γυρίσει τη χώρα στην εποχή του Δηληγιάννη και της Πλατείας Κλαυθμώνος αποτελεί «αιτία πολέμου»

Η απάντηση της ΑΔΕΔΥ με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τη μονιμότητα των δημοσίων…

Ενδιαφέρουν 23 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χ. Δούκας: Βρέθηκαν μπουκάλια με οινόπνευμα και αναπτήρες σε τρία σημεία στον λόφο του Λυκαβηττού

Τρία μπουκάλια με οινόπνευμα, δύο αναπτήρες κι ένα σπρέι βρέθηκαν στον Λόφο του Λυκαβηττού από…

Ενδιαφέρουν 23 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαρισαίων: Προσωρινά εκτός λειτουργίας η Ψηφιακή Πλατφόρμα, λόγω της κυβερνοεπίθεσης στα συστήματα της ΓΓΠΣ

Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί και σήμερα υπηρεσίες της Ψηφιακής Πλατφόρμας του Δήμου Λαρισαίων, εξαιτίας της…