Άρθρο Localit 05 Αυγούστου, 2021

Πενήντα μηχανικοί του υπ. Υποδομών πραγματοποιούν αυτοψίες στη Βαρυμπόμπη

Πενήντα μηχανικοί της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών του υπουργείου Υποδομών βρίσκονται από το πρωί στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές στη Βαρυμπόμπη όπου πραγματοποιούν αυτοψίες ώστε η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη λήψη μέτρων για τη στήριξη των πληγέντων, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη από αύριο θα αρχίσουν αυτοψίες και στις άλλες περιοχές της χώρας που πλήττονται από πυρκαγιές.

Στο twitter o κ. Καραγιάννης ανέφερε: «Οι μηχανικοί της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών είναι ήδη στις πληγείσες περιοχές για να προχωρήσουν άμεσα σε αυτοψίες. Ώστε το Υπουργείο Υποδομών να προχωρήσει άμεσα στην έμπρακτη στήριξη των πληγέντων!».

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 07 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του ΣΜΕΔΕΚΕΜ ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Μελετητών Δημοσίων…

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…