Άρθρο Localit 19 Απριλίου, 2021

Στ. Αρναουτάκης: Δεν υπάρχει περίπτωση να παραδώσουμε στην ΕΤΑΔ τα 51 στρέμματα της Αναπτυξιακής Γουρνών «Ειρήνη» Α.Ε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να παραδώσει η περιφέρεια Κρήτης τα κλειδιά στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, έκταση 51 στρεμμάτων που ανήκουν στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Γουρνών «Ειρήνη» Α.Ε.  Την κατηγορηματική αυτή απάντηση έδωσε  ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, στο τελεσίγραφο που έστειλε στην περιφέρεια η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου και απαιτεί να παραχωρηθούν 51 στρέμματα που ανήκουν στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Γουρνών «Ειρήνη» Α.Ε., εντός 20 ημερών.

Συγκεκριμένα, απαιτεί εντός 20 ημερών να υπάρξει παράδοση – παραλαβή του ακινήτου, σε συνεννόηση με κλιμάκιο της Εταιρείας, διαφορετικά, αν «μετά το πέρας της προαναφερθείσας περιόδου, δεν έχει υπογραφεί το σχετικό πρωτόκολλο Παράδοσης – Παραλαβής, το παρόν έγγραφο ενέχει τη μορφή Πρωτοκόλλου Παράδοσης – Παραλαβής», όπως αναφέρει το κείμενο, που απευθύνεται προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης και κοινοποιείται στην Περιφέρεια Κρήτης και στους συμμετέχοντες φορείς στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Γουρνών «Ειρήνη» Α.Ε.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Αρναουτάκης, αύριο Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των μετόχων για να αποφασιστεί  πως θα προχωρήσουν. Το σίγουρο πάντως είναι, όπως υπενθυμίζει ο κ. Αρναουτάκης, πως «θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε την παραχώρηση για ακόμα 15 χρόνια και να βρούμε Ευρωπαϊκούς πόρους και να αξιοποιηθεί ο χώρος από τους φορείς της Κρήτης», και ξεκαθάρισε πως τόσο η περιφέρεια Κρήτης όσο και ο δήμος Χερσονήσου συμφωνούν με την αξιοποίηση όλης της έκτασης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατερίνη: Την προσοχή των πολιτών για απόπειρα απάτης εφιστά ο Δήμος

Ο Δήμος Κατερίνης γνωστοποιεί, ότι τις τελευταίες ημέρες γίνεται προσπάθεια από επιτήδειους για απόσπαση χρηματικών…

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χανιά: Αναβιώνει για 3η χρονιά η Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου

Το μουσικοχορευτικό δρώμενο της Παραδοσιακής Στράτας του Δήμου Χανίων αναβιώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά και…

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έτοιμη η μελέτη για το rebranding της Ρόδου από τον Δήμο

Στον στρατηγικό επαναπροσδιορισμό του brand name της Ρόδου, προχωρά η νέα δημοτική αρχή με σκοπό…